Hondenfotografie Noordwijk – Dier en Baasje fotoshoot voor een Jack Russell

Hondenfotografie Noordwijk - Dier en Baasje fotoshoot in de duinen voor Jack Russell Jack

Hondenfotografie Noordwijk – Dier en Baasje fotoshoot in de duinen voor een Jack Russell Terriër 

In augustus sprak ik met de baasjes van de ontzettend leuke Jack Russell Terriër Jack af bij het mooie stuk duin bij Langevelderslag, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot in de duinen.

Zij hadden de shoot van de winter al geboekt, maar wilden graag wachten tot het weer mooier was voor de shoot zelf. En mooi weer hadden we! Omdat we wat later op de avond afspraken, konden we profiteren van een heel mooi laagstaand zonnetje en bijbehorend warm licht. Heerlijk!

We wandelden gezellig kletsend door het gebied, hier en daar stoppend om foto’s te maken. Natuurlijk maakten we foto’s van alle drie samen, maar uiteraard ook een aantal van Jack alleen. Hij deed het geweldig! Alle aanwijzingen volgde hij keurig op, en we konden binnen no time een super toffe serie foto’s van hem en zijn baasjes schieten.

Ik vond het geweldig om kennis te hebben mogen maken met dit gezellige hondje en zijn baasjes, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Noordwijk of Dier en Baasje fotoshoot in de duinen?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot in de duinen boeken voor jou en je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie!

Hondenfotografie Noordwijk – Dier en Baasje fotoshoot in de duinen voor een Jack Russell Terriër 

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu