Hondenfotografie Noordwijk – Beloved Dier en Baasje fotoshoot

Hondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasje

Hondenfotografie Noordwijk – Beloved Dier en Baasje fotoshoot

Begin december sprak ik met Tilly en Solo af bij de duinen van Noordwijk, voor een Beloved Dier en Baasje fotoshoot. Ik heb in het najaar van 2014 vier labradors en hun baasjes op deze manier gefotografeerd tijdens een persoonlijk project, om de Beloved techniek wat meer onder de knie te krijgen tijdens fotoshoots voor honden, en dit was de laatste van de vier.

Zoals gezegd spraken we af bij een parkeerterrein bij de ingang van de duinen, en wandelden daarvandaan gezamenlijk het gebied in. Nadat Solo eerst even de tijd had gekregen lekker haar eigen ding te doen en de eerste energie kwijt te raken, begonnen we met fotograferen. Tilly vertelde dat Solo het enige pupje in haar nest was, en dat ze tijdens een energiestoring op een koude winteravond toen ze pas geboren was, de kleine Solo warm gehouden had met haar eigen lichaamswarmte. Als dat geen blijvende band opbouwt weet ik het ook niet meer! Dat deze twee een enorm sterke band hebben straalt er dan ook aan alle kanten vanaf, niet alleen luistert Solo geweldig naar commando’s, ze blijft Tilly ook constant in de gaten houden om te zien of ze nog wel in de buurt is.

Nadat we een rondje hadden gewandeld in het duin, en hier en daar waren gestopt om foto’s te maken, wandelden we ook nog even richting het dichtbijgelegen stuk strand, om ook daar nog wat foto’s te maken. Hier maakten we nog een aantal foto’s met Beloved Invites, maar ook een paar foto’s van Solo alleen, en wandelend met haar baasje.

Wat een ontzettend gave ervaring was dit project! Ik hoop dat ik dit jaar weer veel honden en hun baasjes op deze geweldige manier mag gaan fotograferen, het was zowel voor de baasjes als voor mij heel erg gaaf om te doen in elk geval!

En, zou jij zo’n Beloved Dier en Baasje fotoshoot boeken voor jou en je geliefde viervoeter?

Hondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasjeHondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasjeHondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasjeHondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasjeHondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasjeHondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasjeHondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasjeHondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasjeHondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasjeHondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasjeHondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasjeHondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasje

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina over Beloved Dier en Baasje fotoshoots voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Marthy Onderwaterfebruari 7, 2015 - 5:23 pm

Erg mooi Sanne!

Marianne Tausent-Waltmansfebruari 7, 2015 - 5:35 pm

Zo mooi! Echt beloved!

Jackie Speggle-Waggel's Xcaliburfebruari 9, 2015 - 12:37 pm

Hele mooie foto’s!!!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu