Hondenfotografie Noordwijk – Beloved Dier & Baasje fotoshoot

Hondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier & Baasje fotoshoot voor Labrador Silke

Hondenfotografie Noordwijk – Beloved Dier & Baasje fotoshoot

In september plaatste ik, nadat ik mijn Beloved Certificering gehaald had, een oproep voor een persoonlijk project waarbij ik vier Labrador Retrievers en hun baasjes in de Beloved stijl wilde fotograferen. De eerste shoot in deze serie schoot ik in het mooie Meijendel (klik!), en de tweede schoot ik ook in Wassenaar, bij Wassenaarseslag (klik!). De derde schoot ik in Noordwijk, in het mooie stukje duin vlakbij Langevelderslag, voor Silke en haar bazin Katinka. Bij dit project zocht ik specifiek naar vier Labradors die samen met hun baasjes vier hele verschillende dingen ‘doen’. De eerste deed aan hondensport met haar baasje, de tweede deed jachttraining. Silke is wat ze een gewone, gezellige huishond noemen, maar zoals bij praktisch iedere hond, is er stiekem helemaal niets gewoons aan deze ontzettend unieke, lieve en vrolijke hond!

We spraken zoals gezegd af bij de duinen vlakbij Langevelderslag, en na Silke eerst eventjes wat te hebben laten rondrennen (ze moest natuurlijk wel eerst even haar ei kwijt, na een flinke autorit, haha!), begonnen we met fotograferen, en met de eerste invites. Katinka en Silke hebben overduidelijk een enorm goede band, en ik denk dat ik die relatie tussen hond en baasje ook deze keer weer goed heb kunnen vangen in de foto’s. Silke deed keurig wat er van haar verlangd werd, en reageerde geweldig op Katinka. Zo mooi om te zien!

Katinka had Silke’s favoriete bal ook meegenomen tijdens de shoot, en natuurlijk mocht daar tussendoor ook even mee gespeeld worden. Ook dat soort momentjes zijn leuk om vast te leggen natuurlijk!

Ik vond het geweldig om met dit leuke duo kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat Katinka blij is met de foto’s.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Noordwijk of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Noordwijk – Beloved Dier & Baasje fotoshoot
Wilma van der Veenjanuari 5, 2015 - 7:44 pm

Heel mooie foto’s

Mirjam Romijnjanuari 6, 2015 - 3:03 pm

Heel mooie shoot Sanne, wat een beauty is Silke… Echt prachtige foto’s.

Mirjamjanuari 6, 2015 - 4:04 pm

Hey meisje,
Wat een prachtige foto’s weer, Silke is echt een heel mooi en lief model. Je hebt het weer gedaan hoor, een super shoot gemaakt.
Trots en dat blijft zo…
Liefs van mij,
XXX

Henk En Yvonjanuari 6, 2015 - 8:40 pm

wauw mooie fotos zeg

Marthy Onderwaterjanuari 7, 2015 - 5:33 pm

Erg mooi!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu