Hondenfotografie Nijkerkerveen – Twee Labradoodles en een Engelse Bulldog

Hondenfotografie Nijkerkerveen - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor twee Labradoodles en een Engelse Bulldog

Hondenfotografie Nijkerkerveen – Twee Labradoodles en een Engelse Bulldog

Vorige week was ik bij Willie thuis, voor een Dier & Baasje fotoshoot voor haar twee Labradoodles Bobby en Teddy, en Engelse Bulldog Billie. Ze had de fotoshoot afgelopen winter cadeau gekregen, en nam enige tijd geleden contact met mij op om een afspraak te maken voor de shoot. Super!

We begonnen met de twee Labradoodles, zwarte Bobby en bruine Teddy. Wat een lieverds zijn die twee! Ze vonden het allebei best wel een beetje vreemd om te moeten poseren op de crèmekleurige achtergrond, maar na een poosje kwam het supermodel in beide dames naar boven, en ging het heerlijk soepel :-) We maakten zowel foto’s van iedere hond alleen, als van hen samen, en uiteraard ging Willie ook nog met ieder van haar honden op de foto.

Nadat we klaar waren met het fotograferen van de Labradoodles, was het de beurt aan Billie, de Engelse Bulldog. Ook zij vond het allemaal wel spannend, maar kon met wat snoepgoed en knuffels gelukkig vrij snel overgehaald worden ook enigszins rustig te poseren voor de foto. Wat een schatje!

Ik vond het super om deze shoot te hebben mogen doen voor Willie en haar drie geweldige honden, en ik hoop dat ze deze eerste foto’s mooi zal vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Nijkerkerveen?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Nijkerkerveen – Twee Labradoodles en een Engelse Bulldog

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu