Preview: Hondenfotografie Lopikerkapel – Fotoshoot voor Chihuahua’s Penny en Matzu

Hondenfotografie Lopikerkapel - Foto van de fotoshoot voor chihuahua's Penny en Matzu

Gisteren was ik in het mooie Lopikerkapel, in de buurt van Nieuwegein en IJsselstein, bij Rachel van de recent gestarte webwinkel voor hondenkleding en accessoires, Penny’s Dog Couture, thuis, voor een fotoshoot voor haar twee lievelingen Penny en Matzu.

Penny is een prachtige Chihuahua/Keeshond kruising, en haar vriendje Matzu een echte Chihuahua. Penny is de grootste van de twee, en de bijdehandste :-) Als een volleerd hondenmodel showde ze de prachtige outfits uit de winkel van haar bazinnetje, en vooral de foto naast het cadeautje vind ik helemaal geweldig! Ze heeft zo’n schattig koppie! Matzu heeft al net zo’n leuk koppie, en is ongelooflijk lief en schattig, maar vond alle foto-apparatuur best wel een beetje eng. We hebben hem na veel lief toepraten zover gekregen dat hij eventjes wilde poseren, maar het liefst keek hij vanaf de bank toe hoe zijn vriendinnetje op de foto ging. Samen met Penny op een van de schapenvachten die op de bank lagen poseren wilde hij echter wel eventjes proberen, dus heb ik toch nog een aantal mooie foto’s van hem kunnen schieten, gelukkig!

Ik vond het een supertoffe shoot, en ben zelf erg tevreden met dit eerste resultaat! Ik hoop dat Rachel de foto’s ook mooi zal vinden, en dat ze veel succes zal hebben met haar webwinkel!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

 

Racheldecember 7, 2012 - 1:51 pm

Ik vind de foto’s heel erg mooi! super leuk dat je een blog over mijn hondjes hebt gemaakt. Ik ben nu al heel blij met het resultaat

Groetjes Rachel Leeuwendal

Sannedecember 7, 2012 - 2:08 pm

Hoi Rachel,
Super dat je ze mooi vind! Je hondjes zijn geweldig :-)
Groetjes,
Sanne

Mirjam Romijndecember 8, 2012 - 6:53 pm

Wat een kleine schatjes! Ik laat hier maar ooohhs en aaahhs horen, zo vertederend vind ik deze koppies. Wat een lieverdjes moeten dit zijn. Je kan het gewoon zien aan hun oogjes… Je hebt weer prachtige foto’s gemaakt en je kunt aan Matzu helemaal niet zien dat hij het eigenlijk niet zo had op je apparatuur… Penny is duidelijk volleerd, wat een modelletje… Lief, alles!!

Mirjamdecember 8, 2012 - 7:55 pm

Hoi meisje,
Of het nu mensen zijn of dieren, jij weet ze wel op hun gemak te stellen hè? En dat geeft dan weer van dit soort super mooi resultaat. Wat een heerlijke fotoshoot van deze superschattige viervoetertjes. Ik lees ook dat Rachel er heel blij mee is, en dat verbaast met niets hoor. Ik ben en blijf: Trots!
Liefs van mij,
XXX

Atie Bemerdecember 8, 2012 - 9:42 pm

wat zijn dit weer een leuke foto’s, als ik dit zie zou ik zo weer een hondje willen hebben, knap werk hoor…

Sanne Van de Bergdecember 9, 2012 - 2:55 pm

Dank je wel mam! Ik krijg je nog wel zover dat je een hondje wil, hihi ;-)

Sanne Van de Bergdecember 9, 2012 - 2:56 pm

Dank je wel Atie! Heel erg leuk om te horen :-)

Rachel Leeuwendaldecember 15, 2012 - 9:31 pm

Mirjam wat een leuke reactie, jaa ze zijn echt twee kleine schatjes! Sanne heeft zeker prachtige foto’s van mijn hondjes gemaakt! we zijn er echt super blij mee

Sanne Van de Bergdecember 16, 2012 - 11:35 am

Ik word zo blij van al die leuke reacties :-) En al helemaal van het feit dat jij zo blij bent met de foto’s!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu