Preview: Hondenfotografie Lisserbroek – De Paw Print Days!

Hondenfotografie - Foto van een Labrador en een Golden Retriever, gemaakt tijdens de Paw Print Days

Gisteren was het eindelijk zover: de eerste dag van de Paw Print Days! Gisteren stond helemaal in het teken van honden, en ik heb acht prachtige honden, en een megastoer katertje voor de lens gehad :-)

We begonnen de dag met Banjer, Amee en Karel, de twee honden en kat van Andrea, en ik heb een aantal gave platen van ieder individueel geschoten, maar ook van hen samen. Ik stond versteld van hoe geweldig ze het alledrie deden, maar vooral Karel heeft indruk op mij gemaakt, omdat hij, hoewel hij het allemaal best wel heel erg eng vond, het super gedaan heeft!

Hierna was de gezellige bruine labrador reu van Elly aan de beurt, Nono. Nono is een stoere grote vent, en staat precies zo op de foto :-) Na Nono kwam Beau binnen, die net zo mooi is als haar naam al doet vermoeden! Beau is al dertien, en ook zij vond het allemaal best wel spannend, maar na een poosje kwam ze helemaal tot rust, en plofte heerlijk ontspannen neer op de cappuccinokleurige achtergrond.

Na Beau was het de beurt aan Boukje, een prachtige jonge zwarte labrador, en al net zo mooi als Mugo, die hierna aan de beurt was. Mugo heb ik al eens eerder op de foto mogen zetten, bij de nestfotoshoot bij Labradors van Actreon, dit voorjaar. Zo leuk om te zien hoe groot hij geworden is!

Ook Olly, de laatste labrador van de dag, had ik al eens eerder voor mijn lens gehad, maar dan tijdens de nestfotoshoot van vorig jaar december. Echt ontzettend gaaf dat ik ze nog eens mocht fotograferen, nu als grote stoere dame en heer!

De laatste hond die ik gisteren tijdens de Paw Print Days mocht fotograferen, was de Cocker Spaniel van Ellen, Piet. Ook haar heb ik al eens eerder mogen fotograferen, tijdens een gezellige Dier & Baasje shoot in Polderpark Cronesteyn.

Al met al was deze eerste dag van de Paw Print Days een groot succes, en ik vond het geweldig om al deze prachtige honden te mogen fotograferen! Ze waren stuk voor stuk ontzettend lief, en poseerden als volleerde hond-modellen! Ik hoop dat de baasjes deze eerste foto’s mooi zullen vinden, de rest volgt in de loop van deze of volgende week!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Dierfotografie – Honden, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Mirjam Romijnnovember 12, 2012 - 1:00 pm

Wat een succes is dit geworden. Al die prachtige dieren op de foto. Ze zijn allemaal even prachtig en lief… Dat katertje kijkt wel of hij denkt, wat doe ik hier op een hondendag… haha… Maar het is allemaal dus heel erg mooi geworden en ik hoop ook maar dat de eigenaren van deze prachtige dieren ook heel blij zullen zijn…

Mirjamnovember 12, 2012 - 2:02 pm

Hey meisje,
Zo te zien is je eerste dag een waar succes geworden. Al die prachtige honden en dat schattige katertje staan zo heerlijk ontspannen op de foto. Geweldige resultaten heb je weer geboekt. Het kan niet missen dat de baasjes heel blij zullen zijn. Ook heel leuk om Piet nog een keertje terug te zien…
Nog steeds heel erg trots,
Liefs van mij,
XXX

Tilly Ammerlaannovember 12, 2012 - 4:04 pm

Ha Sanne, wat een prachtige foto’s!! Zo leuk om veel van “onze” honden op zo’n prachtige foto te zien. Amee met haar 15 jaar en 3 maanden is wel heel bijzonder. Maar ook zo’n ukkie als Mugo staat er prachtig op. Heel erg leuk dat je deze dagen hebt georganiseerd, er is veel werk aan vooraf gegaan maar het resultaat is prachtig!!

Labradors van Actreonnovember 12, 2012 - 4:05 pm

De paarse achtergrond is trouwens ook heel erg mooi bij een zwarte vacht. Daar kies ik niet zo snel voor maar een erg mooi resultaat geeft dit.

Mirjam Kooinovember 12, 2012 - 5:48 pm

oh wat ben ik blij met deze mooie foto’s van onze beau.De andere foto’s zijn ook werkelijk waar prachtig.Heel mooi gedaan Sanne.

Carin de Jongnovember 12, 2012 - 7:14 pm

Nou Mir, ik heb ff gekeken op die site en jawel hoor daar zag ik Beau voorbij komen, wat een machtige foto’s meid!!!! Geef Beau maar een dikke knuffel van mij, heerlijk zo’n hond. Ik mis die van mij nog steeds.

Sanne Van de Bergnovember 12, 2012 - 7:20 pm

Tnx mam! Het was echt hartstikke leuk om te doen! En inderdaad, Karel vond het allemaal maar raar :-)

Sanne Van de Bergnovember 12, 2012 - 7:21 pm

Dank je wel Tilly! Superleuk dat er zoveel mooie labradors ‘op visite’ kwamen gisteren, en natuurlijk ook die prachtige Banjer en Piet :-) Was super om te doen, en zeker voor herhaling vatbaar!

Sanne Van de Bergnovember 12, 2012 - 7:22 pm

Hij is gaaf he! Was de eerste keer dat ik hem gebruikte, gisteren, en ik vind het zeker geen miskoop! Vooral bij zwarte vacht erg gaaf inderdaad :-)

Sanne Van de Bergnovember 12, 2012 - 7:23 pm

Dank je wel Mirjam! Beau is een geweldige hond, en ze heeft het super gedaan!

Mirjam Kooinovember 12, 2012 - 8:44 pm

@[100000699593710:2048:Carin de Jong] ja mooi he.ben er echt superblij mee.Echt hoe beau is.en dan heb ik de rest nog niet eens gezien.er komt er 1 groot in mn huiskamer.Ben eigenlijk niet zo van de foto’s in mn huiskamer.maar beau ….daar maak ik heel graag een uitzondering voor ;-)
@sanne …klopt…Beau is dat zeker <3 Ze is mn allessie.

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu