Hondenfotografie Leiderdorp – Fotoshoot voor Engelse Bulldog Beer

Hondenfotografie Leiderdorp - Foto van de fotoshoot voor Engelse Bulldog Beer

Hondenfotografie Leiderdorp – Fotoshoot voor Engelse Bulldog Beer

Afgelopen dinsdag was ik in Leiderdorp, voor een gezellige Dier & Baasje fotoshoot voor Engelse Bulldog Beer en zijn baasjes. Beer is nu negen weken oud, en het zijn baasjes erg leuk om dit moment te vereeuwigen met een fotoshoot voor hun kleine mannetje. Hartstikke leuk natuurlijk!

We spraken begin van de avond af, en bij binnenkomst was ik meteen al helemaal weg van Beer. Wat een schatje! Vol nieuwsgierig enthousiasme volgde hij het opbouwen van de fotostudio, en als een volleerd hondenmodel ging hij vervolgens eerst alleen, en daarna samen met zijn baasjes op de foto. We begonnen met de crèmekleurige achtergrond, die prachtig bij de vacht van Beer past, en wisselden die halverwege de shoot om voor een lichtblauwe.

Tegen het einde van de shoot was Beer, klein als hij nog is, het helemaal zat, en viel pontificaal in slaap op de achtergrondrol. Ook wel weer heel erg aandoenlijk natuurlijk ;-)

Ik vond het een hartstikke leuke fotoshoot, en ik hoop dat de baasjes van Beer er ook van genoten hebben, en dat zij deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Leiderdorp?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als hondenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Leiderdorp – Fotoshoot voor Engelse Bulldog Beer
Mirjam Kooiapril 25, 2013 - 6:28 pm

ooooh gaaf sanne…echt prachtig.en beer is,om op te vreten zo lieieief <3

Mirjam Romijnapril 25, 2013 - 7:57 pm

Wat een schatje, die Beer, om op te vreten. De foto van Beer met die tennisbal in zijn bekje vind ik echt super. Zo zie je hoe klein hij nog is. Je hebt het weer gedaan meisje, een prachtige fotoshoot gemaakt voor de baasjes van Beer. Wat zullen ze hier blij mee zijn…

Mirjamapril 25, 2013 - 8:58 pm

Hey meisje,
Wat heb je weer een geweldige reportage gemaakt van een wel heel lieve pup. Echt een dotje, die Beer. En nog zo klein ook, dat kun je pas goed zien aan de foto met de tennisbal… Het kan niet missen, of de baasjes van Beer zullen hier heel erg blij mee zijn…
Ik ben o zo trots op je,
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Bergapril 30, 2013 - 7:50 am

Dank je wel mam! Hij is kjoet he, die Beer :-)

Sanne Van de Bergapril 30, 2013 - 7:50 am

Dank je wel Mirjam! Hij is inderdaad een schatje :-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu