Preview: Hondenfotografie Leersum – Nestfotoshoot voor Dwergpoedel pups

Hondenfotografie Leersum - Foto van de nestfotoshoot voor de dwergpoedel pups van Marincole Poedels

Afgelopen woensdag was ik bij Marion van Marincole Poedels in Leersum thuis, voor een nestfotoshoot van de pups van Estella, één van Marions Dwergpoedel teefjes. Het nestje bestaat uit twee reutjes en een teefje, en wat zijn ze schattig! 

Ik kende het ras eigenlijk nog helemaal niet zo goed, en had er dus geen idee van hoe groot een dwergpoedelpup zou zijn. Klein dus! Zo leuk! Maar wat ze in formaat (nog) niet hebben, maken ze in karakter meer dan goed, wat een heerlijke bijdehandjes zijn het! Ook van Estella, die er de hele tijd bij was en alles nauwlettend in de gaten heeft gehouden, hebben we uiteraard een paar mooie platen geschoten :-)

We hebben de foto’s gemaakt op een nieuwe kleur achtergrondrol, een heel lichtgrijze, en dit is zeker een kleur die ik vaker ga gebruiken, zeker bij zwarte honden, omdat het de foto’s net wat zachter maakt dan een witte achtergrond.

Eén ding is zeker: ik ben sinds woensdag fan van dit heerlijk eigenwijze, ontzettend lieve hondenras!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Dierfotografie – Honden, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Tilly Ammerlaannovember 30, 2012 - 9:49 pm

Ze zijn mooi Sanne!!

Sanne Van de Bergnovember 30, 2012 - 9:56 pm

Tnx Tilly! :-)

Mirjam Romijndecember 4, 2012 - 6:56 pm

Ach, het zijn net echt bolletjes wol… Wat lief!! Ik kan met niet zo goed voorstellen hoe groot, of liever hoe klein deze pubs zijn, maar ze zijn wel om op te vreten hoor. En de mama, zo statig, ook zo’n mooie dame. Wat een heerlijke shoot weer. Als je te veel naar jouw shoots kijkt wil je zelf een hondje, al zeg je je hele leven al dat je er niet aan begint… Echt heel mooi!

Sanne Van de Bergdecember 4, 2012 - 7:11 pm

Dank je wel mam! Deze pups zijn echt heel erg klein, zo schattig! Ze deden mij stiekem een heel klein beetje aan die speelgoedhondjes denken die we vroeger hadden, die elektronische, hihi :-)

Mirjamdecember 4, 2012 - 7:58 pm

Hey meisje,
Als ik dit zie zou ik bijna zelf een hondje willen. Wat zijn dit schatjes… Ik heb geen idee hoe groot deze dwergpoedeltjes kunnen worden maar ze zijn ontzettend mooi om te zien. En dan Estella, die als trotse mama-dame haar kroost in de gaten houdt. Wat heb je dit weer mooi in beeld gebracht meid.
Je weet het hè; Trots ben ik.
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu