Hondenfotografie Katwijk – Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor een Teckel

Hondenfotografie Katwijk - Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor een teckel

Hondenfotografie Katwijk – Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor een Teckel

Begin augustus sprak ik met Tineke en haar lieve Teckel Doortje af bij het Panbos in Katwijk, voor een Beloved Dier en Baasje fotoshoot. Zo’n fotoshoot lijkt in essentie erg veel op een gewone Dier en Baasje fotoshoot, met een belangrijk verschil: tijdens de Beloved fotoshoots staat de band tussen het dier en zijn of haar baasje centraal, en proberen we die nog beter naar voren te laten komen in de foto’s door middel van kleine vragen en opdrachten die ik de baasjes geef.

Op de één of andere manier zorgt dit er voor dat niet alleen het baasje veel relaxter is tijdens de shoot (zij zijn per slot van rekening bezig met die opdrachten, em minder met het poseren), maar zijn ook de dieren veel relaxter. Zo ook met Doortje. Toen we nog niet begonnen waren was ze veel minder ontspannen, en leek ze het allemaal eigenlijk ook best wel spannend te vinden. Door haar hoge leeftijd loopt ze niet erg snel, en ze sjokte eigenlijk gewoon maar een beetje achter haar baasje aan. Halverwege de shoot leek er wel een soort knopje om te gaan bij haar, ze gedroeg zich plotseling veel alerter en vrolijker, en begon op een gegeven moment zelfs vrolijk heen en weer te springen! Dat was zo ontzettend leuk om te zien! We hebben een heleboel super toffe platen kunnen schieten van hen samen, en ook een aantal van Doortje alleen. Top!

Ik vond het super om deze Beloved Dier en Baasje fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor Tineke en Doortje, en ik hoop dat Tineke blij is met de gemaakte foto’s.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Katwijk of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina over Beloved Dier en Baasje fotoshoots voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Katwijk – Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor een Teckel

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu