Hondenfotografie Hillegom – Vizsla Mika

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Vizsla Mika

Hondenfotografie Hillegom – Vizsla Mika

In november was de prachtige Vizsla Mika samen met zijn baasje Anoeska bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige fotoshoot. Ik had nog niet eerder het genoegen gehad een Vizsla voor mijn lens te hebben, en ik vind het prachtige honden, supertof dus dat ik er eindelijk eentje mocht fotograferen!

Anoeska had tijdens ons mailcontact al aangegeven dat ze graag foto’s wilde op de witte achtergrond, maar ook een aantal op een gele, dus zo gezegd, zo gedaan. Nadat Mika eerst even op zijn gemakje de studio had verkend, begonnen we met fotograferen op het witte achtergrondpapier. Met de aanstaande kerstdagen in het achterhoofd leek het ons wel leuk om, naast de ‘gewone’ foto’s van Mika, ook een paar foto’s te maken in kerstsfeer, zodat die eventueel gebruikt zouden kunnen worden als kerstkaart. Speels als Mika is, vond hij het stiekem veel leuker om de kerstballen (kunststof!) die we om hem heen gelegd hadden alle kanten op te meppen, maar met wat geduld kregen we het gelukkig voor elkaar om een paar toffe platen van hem tussen de kerstballen te schieten. Wat een heerlijk dier!

Vervolgens wisselden we naar de gele achtergrond voor nog een aantal foto’s, en ook hierop komt Mika’s prachtige kleur geweldig tot zijn recht. Ik vond het super om deze fotoshoot voor hem en zijn baasje te hebben mogen schieten, en om met hen kennis te hebben mogen maken.

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Vizsla Mika
Mirjam Romijndecember 30, 2014 - 7:08 pm

Prachtig gedaan weer Sanne, en die gele achtergrond is er ook heel erg mooi bij… Super!!

Machteld Kroes-Schmidtdecember 31, 2014 - 11:08 am

Hele mooie foto’s – wie weet ooit ???

Caroline Rijnbeekjanuari 6, 2015 - 4:06 pm

Wat een prachtige serie zeg! Erg mooi! Die gele achtergrond past idd prima bij een Vizsla :-) Misschien kom ik ook een keer met onze schat Vizsla Charlie……… Dus misschien tot ooit!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu