Hondenfotografie Hillegom – Teckels Diesel en Piet

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor teckels Diesel en PietHondenfotografie Hillegom – Teckels Diesel en Piet

Begin juni had ik twee hele gezellige en heerlijk eigenwijze teckels op bezoek in de studio, voor een fotoshoot. Hun baasje had de shoot geboekt voor haar twee geliefde viervoeters omdat ze graag wat recente foto’s van hen wilde, en zo gezegd, zo gedaan :-)

Nadat de twee eerst even de tijd hadden gekregen om op hun gemakje de studio te bekijken, begonnen we met fotograferen. We hebben iedere hond individueel uitgebreid op de foto gezet, maar gelukkig lukte het ons ook om ze samen op de foto te krijgen. Hun baasje had dat van tevoren niet verwacht, omdat ze zo lekker eigenwijs zijn, dus dat was een hele leuke bonus!

Beide honden hebben zich voorbeeldig gedragen tijdens de shoot, en hoewel ze af en toe even een momentje buiten de spotlight nodig hadden (en geef ze ook eens ongelijk!), konden we binnen no-time een hele toffe serie foto’s schieten van dit gezellige duo. Geweldig!

Ik vond het super om met Diesel en Piet, en hun baasje, kennis te hebben mogen maken, en om deze fotoshoot voor haar te hebben mogen verzorgen. En natuurlijk hoop ik dat ze blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je gezocht op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot van jouw hond, en ben je naar aanleiding van dit blog benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

 

Mirjam Romijnjuli 1, 2015 - 12:48 pm

Wat een kanjers zijn Diesel en Piet. Ze staan er prachtig op hoor… super leuk… en lief!

Mirjamjuli 1, 2015 - 2:50 pm

Hey meisje,
Wat zijn deze twee ondeugden prachtig om te zien. Ze staan heel mooi op de foto, en als je dan leest dat hun baasje helemaal niet had verwacht dat ze samen op de foto zouden kunnen, dan besef je pas hoe moeilijk het misschien wel kan zijn om zulke mooie foto’s te maken…
Trots, what else…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu