Hondenfotografie Hillegom – Teckels Catoo en Guus

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor teckels Catoo en Guus

Hondenfotografie Hillegom – Teckels Catoo en Guus

Afgelopen dinsdag waren de twee gezellige teckels Catoo en Guus bij me op bezoek in de studio, voor een Dier&Baasje fotoshoot met hun twee baasjes. De zussen hadden de fotoshoot geboekt als verrassing voor hun moeder, wat een leuk idee!

We begonnen de shoot, nadat Catoo en Guus even de tijd hadden gehad om op hun gemakje de studio te bekijken, met foto’s van de honden alleen. Stiekem hadden zij er alleen helemaal niet zo’n zin in om in hun eentje op de foto te gaan! Ze wilden veel liever knuffelen met de baasjes ;-) Gelukkig konden we van iedere hond wel een paar mooie foto’s schieten, voordat we verder gingen met de foto’s met de meiden erbij.

We maakten foto’s van de hele groep samen, maar ook van ieder alleen met iedere hond, en ondertussen hadden we de grootste lol om Guus die een tennisballetje had gevonden en absoluut niet meer los wilde laten. Lekker kereltje!

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen schieten, en om kennis te hebben mogen maken met Catoo en Guus, en hun baasjes. En ik hoop dat zij deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Teckels Catoo en Guus
Mirjam Romijnnovember 7, 2014 - 6:42 pm

Wat een heerlijk tweetal, ze zijn om op te eten….

Mirjamnovember 7, 2014 - 7:43 pm

Hey meisje,
Het zijn toch zeker een paar hartstikke leuke foto’s geworden van dit olijke tweetal… haha, zo’n leuk woord, olijk, en het past precies bij dit duo…
Trots… steeds!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu