Hondenfotografie Hillegom – Rashondendag 4

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de vierde Rashondendag, van een Rhodesian Ridgeback pup

Hondenfotografie Hillegom – Rashondendag 4

Begin november organiseerde ik weer een rashondendag in de studio, en hoewel het niet enorm druk was, was het wel een erg gezellige en daardoor prima geslaagde dag! Ik heb weer een aantal hele mooie en lieve honden mogen fotograferen :-)

Als allereerste was mijn eigen meisje Juno weer even aan de beurt, ik kan er namelijk geen genoeg van krijgen om foto’s van haar te schieten! En ze is het ideale testmodel om de opstelling voor de dag even uit te proberen natuurlijk, want ze is zo gewend aan het op de foto gaan dat ze alle commando’s keurig uitvoert en geduldig op het papier blijft zitten of liggen tot ik klaar ben.

Hierna stond Trip op de stoep van de studio, met zijn baasjes, om op de foto te gaan. Trip is een prachtige jonge poedel die ik bijna twee jaar geleden ook al eens heb mogen fotograferen in het asiel waar zijn baasje werkt (klik!). Wat is hij gegroeid zeg!

Na Trip was Angel aan de beurt, een ontzettend lieve Engelse Bulldog dame met een heerlijk eigen willetje. Angel doet namelijk niet aan zitten, ze gaat veel liever liggen, en geef haar ook eens ongelijk, op dat toch wel gladde papier! ;-)

Vervolgens was het de beurt aan Bully, de American Bully. Dit ras is nog niet officieel erkend bij de Raad van Beheer, maar voor deze ene keer heb ik een uitzondering gemaakt en mocht hij ook langskomen op de rashondendag. Hij is namelijk wel heel erg schattig, vinden jullie ook niet?

Na een korte pauze omdat er helaas een ziekmelding tussendoor kwam en twee honden niet naar de rashondendag konden komen, stond de laatste hond van de dag voor de deur van de studio. Dit was ook meteen de jongste, een prachtige Rhodesian Ridgeback pup genaamd Kirra. Wat een schatje was ook zij zeg! Het blijft superleuk om zulke ukkies op de foto te mogen zetten hoor!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden? Welke is jouw favoriet? Let me know!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Rashondendag 4
Mirjam Romijndecember 31, 2014 - 5:51 pm

Je hebt weer een heleboel schatjes voor je lenzen gehad, zo te zien. Mooi gedaan weer…..

Mirjamdecember 31, 2014 - 6:52 pm

Hey meisje,
Wat een beauty’s weer allemaal… prachtig vastgelegd!
Trots, al heel lang…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu