Hondenfotografie Hillegom – Rashondendag 3

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met een Border Collie, een Labrador en een Akita

Hondenfotografie Hillegom – Rashondendag 3

Afgelopen zondag was alweer de derde Rashondendag in de studio, en het was wederom een groot succes! Ik heb maar liefst veertien prachtige honden en hun erg gezellige baasjes mogen ontmoeten, en natuurlijk hebben we weer veel supertoffe foto’s gemaakt.

De eerste die binnenkwamen zondag waren de twee Engelse Bulldog vriendjes Baco en Buffel. Deze twee zijn van verschillende baasjes, maar zijn de beste vriendjes, en natuurlijk is het dan wel zo leuk als ze niet alleen individueel op de foto gaan, maar ook samen! Ook het trio wat na hen volgde, Akita Miki, Labrador Moes en Border Collie Aybo, ging met z’n drietjes op de foto nadat we van hen allemaal individuele foto’s genomen hadden.

De kleinste van het stel kwam hierna, de lieve Malthezer Joey, en na Joey kwam meteen de jongste van het stel: Boxer Riddick. Riddick en zijn grote ‘broer’ Dexter kwamen samen, en gingen natuurlijk ook samen op de foto. Dit leverde de meest aandoenlijke foto van de dag op: een grote Boxer-reu die heel lief en zachtjes speelt met zijn veel jongere vriendje. Zo schattig!

Hierna was het de beurt aan Mable, de Mechelse Herder. Mable is een prachtige hond met een heerlijk alerte blik, en dit leverde een prachtig portretje van haar op. Haar drie kleine vriendjes waren na haar aan de beurt, de Jack Russell terriërs Joy, Amy en Mike. Je raad het al: ook zij gingen natuurlijk ook met z’n drietjes op de foto!

De op één na laatste hond van de dag was Briard Hazel, een ontzettend lieve en mooie hond, die als een waar hondenmodel alle gevraagde poses direct aannam. Wat een mooie hond! Als allerlaatste was de Bouvier des Flandres Shadow aan de beurt. Shadow vond het allemaal best heel erg spannend, maar gelukkig hebben we ook van haar een paar mooie foto’s kunnen maken.

Wat een geweldige dag weer! Ik ben zelf erg blij met de foto’s die we hebben gemaakt, en ik hoop dat de baasjes van deze erg mooie en lieve honden dat ook zullen zijn :-)

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met twee Engelse BulldogsHondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met twee Engelse BulldogsHondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met een AkitaHondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met een LabradorHondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met een Border CollieHondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met een MalthezerHondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met een Boxer pupHondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met twee BoxersHondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met een BoxerHondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met een Mechelse HerderHondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met drie Jack Russel terriersHondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met drie Jack Russel terriersHondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met een BriardHondenfotografie Hillegom - Foto van de Rashondendag in de studio, met een Bouvier des Flandres

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Rashondendag 3
Marjolein van den Hoofffebruari 4, 2014 - 8:16 am

Een voorproefje van de fotoshoot door Pet Portrait :) Mable, Joy, Mike en Amy staan er mooi op. Benieuwd naar de overige foto’s!

Chiara van Lieshoutfebruari 4, 2014 - 8:41 am

Mooie foto’s weer, Sanne!

Mirjam Romijnfebruari 4, 2014 - 5:48 pm

Wat zijn ze weer leuk zeg…..!

Mirjamfebruari 4, 2014 - 6:49 pm

Hey meisje,
Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt van al deze geweldig mooie rashonden… Ze staan er stuk voor stuk weer geweldig op.
Ik blijf zo trots…!
Liefs van mij,
XXX

Annika Ouwehandfebruari 4, 2014 - 8:48 pm

Aaahhh m’n kinders!! Kan haast niet wachten op de andere foto’s!

Petra van den Eijkelfebruari 4, 2014 - 9:26 pm

Oh wat is ze mooooooi en die foto met zn drietjes (lief)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu