Hondenfotografie Hillegom – Rashondendag 2

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de tweede rashondendag in de studio

Hondenfotografie Hillegom – Rashondendag 2

Afgelopen zondag, op 1 december, was de tweede Rashondendag in de studio, en het was weer gezellig druk! In totaal heb ik maar liefst veertien honden mogen fotograferen.

Als eerste maakte ik uiteraard nog even een paar foto’s van mijn eigen kleine meisje Juno, en toen waren de twee Grand Basset Griffon Vendéens Valance en Calyce aan de beurt. Calyce woont nog maar net bij haar nieuwe baasjes (en was de jongste hond van de dag), maar kan het zo te zien prima met Valance vinden! Valance heb ik overigens al eens eerder mogen fotograferen, tijdens een nestfotoshoot voor haar pups, vorig jaar (klik!). Na Valance en Calyce was de mooie zwarte labrador Nala aan de beurt. Zij komt van dezelfde fokker als Juno, maar is een jaartje ouder.

Vervolgens was het de beurt aan zes Australian Shepherds: Medley, Bling, Rythm, Relay, Fedde en Brazz. Wat een mooie honden! En allemaal even lief :-) Hierna kwam de lieve kleine Franse Bulldog Bo de studio binnen met haar baasjes, voor haar mini fotoshoot. Ik vind ze toch wel erg cute hoor, die Frenchies!

Na een korte middagpauze stonden er nog vijf honden op de planning, waarvan er vier naar de studio gekomen zijn voor hun mini fotoshoot. Als eerste was er Youp, de Engelse Cocker Spaniel. Ook nog een heerlijk jonge hond, en hartstikke braaf! Na hem was het de beurt aan Micmac, de Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Micmac was de meest relaxte hond van de dag, hij ging op een gegeven moment heerlijk languit op z’n zij liggen, en keek daarbij met een enorm ontspannen blik de camera in, alsof hij wilde zeggen: ‘Doe jij je ding maar, ik lig wel best hier’. Wat een lekker dier!

Hierna waren alweer de laatste twee honden van de dag aan de beurt. Eerst was er Taeke, de Friese Stabij. Taeke vond het allemaal best heel erg spannend, maar gelukkig hebben we ook van hem een paar mooie platen kunnen schieten. De laatste van de dag was ook meteen de kleinste: de Kaninchen Teckel Takkie. Wat een ukkie!

Ik vond het geweldig om wederom zoveel mooie en lieve honden te hebben mogen fotograferen, en ik vond het hartstikke leuk om met hen en hun baasjes kennis te hebben mogen maken. Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Rashondendag 2
Mirjam Romijndecember 2, 2013 - 6:41 pm

Wat was het weer een succes.. Al die prachtige honden op de foto…

Mirjamdecember 2, 2013 - 7:42 pm

Hey meisje, zo te zien was het weer een enorm succes, je tweede rashondendag.
Wat een prachtige dieren heb je voor je lenzen gehad.
Trots ben ik dat je dit zo mooi hebt gedaan…..!
Liefs van mij,
XXX

joycedecember 16, 2013 - 9:07 pm

Hoi Sanne,

Het was ontzettend leuk je te ontmoeten. We zijn erg blij met onze foto`s ! Wat een geduld hebben jullie!

Ook de andere foto’s hierboven zijn mooi!

Misschien ooit tot ziens!

Groetjes Joyce Engelen

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu