Hondenfotografie Hillegom – Nova Scotia Duck Tolling Retriever pup Tess

Hondenfotografie Hillegom - Nova Scotia Duck Tolling Retriever pup TessHondenfotografie Hillegom – Nova Scotia Duck Tolling Retriever pup Tess

Begin december was de super schattige Nova Scotia Duck Tolling Retriever pup Tess bij me op bezoek in de studio, samen met haar kersverse baasjes, voor een toffe Dier en Baasje fotoshoot. Ze woonde toen nog maar net bij haar nieuwe baasjes, en die wilden graag foto’s van haar laten maken nu ze nog zo klein is.

We hebben lekker rustig de tijd genomen voor de shoot, maar Tess poseerde de sterren van de hemel en werkte fantastisch mee, dus konden we binnen no-time een super gave serie foto’s van haar schieten. Nadat we klaar waren met haar individuele foto’s, maakten we foto’s met de baasjes erbij. Ook dit ging geweldig :-)

Ik vond het super om met Tess en haar gezellige baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s. Ik wel in elk geval!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Nova Scotia Duck Tolling Retriever pup Tess

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu