Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Hondenfotografie Hillegom - Nestfotoshoot Labrador pups

Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Begin augustus was Tilly van Labradors van Actreon weer bij me op bezoek in de studio, met het nestje pups van Zinzi dit keer, voor een nestfotoshoot.

Zeven pups zaten er in dit nest, een bruin teefje en een bruin reutje, en de rest zwart. En wat zijn ze allemaal weer leuk! We begonnen zoals altijd met de groepsfoto, en ook deze keer lukte het ons weer om alle pups op een rijtje op de foto te krijgen. Een voordeel van nestfotoshoots in de studio schieten is dat de pups bij binnenkomst nog helemaal onder de indruk zijn van alle nieuwe geurtjes in deze voor hen vreemde omgeving, en ze op een rijtje fotograferen gaat op dat moment het gemakkelijkst. Na verloop van tijd wennen ze wat meer aan de studio, en worden ze ook wat bijdehanter ;-)

Nadat we de groepsfoto’s gemaakt hadden, begonnen we met het fotograferen van iedere pup individueel. We maakten foto’s van hen zonder iets erbij op de papieren achtergrond, maar ook met speeltjes erbij, en op het bananenblad. Toen we klaar waren met het fotograferen van iedere pup alleen, haalden we moeder Zinzi er ook nog eventjes bij om ook nog wat foto’s met mama te maken.

Ik vond het geweldig om weer zo’n schattig nestje Labradors te hebben mogen fotograferen, en ik hoop dat Tilly en de nieuwe eigenaren van deze schatjes blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups
Mieke Onderwaterseptember 29, 2015 - 5:56 am

Schattig, en wat was Amber (ook uit een nest van Tilly) mooi en lief!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu