Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de nestfotoshoot voor negen Labrador pups

Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Begin oktober waren Tilly en Celine van Labradors van Actreon weer op bezoek in de studio, met de pups van Isha, voor een gezellige nestfotoshoot. Isha was enkele weken daarvoor bevallen van een nestje van negen prachtige gele pups, en zoals altijd spraken we ook nu weer af voor een fotoshoot toen de pups ongeveer 6 weken oud waren.

Ik was de dagen voor de fotoshoot al druk bezig geweest met het bedenken en maken van leuke accessoires voor deze shoot, en had negen stuks kerstmutsjes in elfenstijl, en een heuse hangmat klaarstaan voor de shoot. We konden onze lol op dus! Zoals eigenlijk iedere keer werkten ook deze pups weer heerlijk mee met het maken van de foto’s, en hoewel het nog altijd een geduldklus is om ze goed op de foto te krijgen, werkt het natuurlijk ook wel mee als je op een gegeven moment negen slapende pups met mutsjes op voor je hebt liggen ;-)

Ook hebben we van iedere pup weer individuele foto’s gemaakt, en mocht Isha tegen het einde van de fotoshoot ook nog even met haar ukkies op de foto. Wat was het weer een leuke shoot! Ik ben stiekem helemaal verliefd op deze prachtige pups.

Oh, en voor wie het nog weet: het vorige nestje van Isha was het nestje waar mijn eigen hond één van de pups van was: klik! om de foto’s daarvan te bekijken.

Hoe vinden jullie deze foto’s geworden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups
Mirjam Romijnnovember 27, 2014 - 6:26 pm

O ja hoor, waar ik nog niet gesmolten was, de vorige keer, is het nu helemaal raak… Prachtig!

Mirjamnovember 27, 2014 - 7:27 pm

Hey meisje,
Jeetje wat zijn ze mooi geworden deze foto’s. Je zult maar 9 pups voor je camera hebben… Die ene met die grote gaap vind ik super, maar mijn favoriet is natuurlijk al die heerlijke slapende schatjes op een rij…
Wat ben ik trots…!
Liefs van mij,
XXX

Labradors van Actreonnovember 28, 2014 - 6:05 pm

Ze blijven prachtig om te bekijken!

Geertje van der Meijnovember 28, 2014 - 6:16 pm

Schitterende foto’s! Zou er nog nog een blonde lab bij nemen!pfff

Sylvia Meewisse-Pronknovember 28, 2014 - 9:26 pm

Meer dan geweldig!!!!❤️

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu