Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de nestfotoshoot voor de Labrador pups van Labradors van Actreon

Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Half mei waren Tilly en Celine van Labradors van Actreon weer in de studio, voor een nest fotoshoot voor het nestje pups van de mooie Inte en Ixe. Net als tijdens de vorige nestfotoshoot, besloten we ook deze keer weer zowel foto’s te maken voor een effen achtergrond, als voor de houten achtergrond, compleet met een heus ‘newborn’ sfeertje. We hadden de vorige keer gebruik gemaakt van  het platte ronde mandje, dus kozen we deze keer voor iets heel anders. Ik had nog een wit geschilderd bananenblad liggen, en het leek me wel leuk om die eens te gebruiken tijdens zo’n nestfotoshoot. Zo gezegd, zo gedaan, en zo schoten we van iedere pup eerst een aantal foto’s op de crèmekleurige achtergrond, en daarna ook op het bananenblad. De pups waren er allemaal reuze relaxed onder, en eentje sliep zelfs het merendeel van de tijd! Bovenstaande foto is daarvan  het resultaat, en dit is ook meteen mijn persoonlijke favoriet van de fotoshoot. Wat een heerlijk ontspannen moppie, en check dat buikje! Daar kun je toch niet anders dan stapelverliefd op worden? Ook Inte haalden we er halverwege de shoot eventjes bij, om samen met haar pups op de foto te gaan. Het is zo’n ontzettende lieverd, en we konden ook samen met haar weer wat toffe foto’s schieten van het stel. Wat een ontzettend heerlijke baan heb ik toch! Hoe vinden jullie de foto’s geworden? Zijn jullie -net als ik- ook helemaal verliefd geworden op dit geweldige ras? Meer informatie over de Labradors van Actreon (mijn eigen hond Juno is ook een Actreonnetje!) vind je op hun website: klik!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Nestfotoshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Marthy Onderwaterjuni 25, 2014 - 8:58 pm

Erg leuk en mooi! Vooral die op het bananenblad!

Sylvia Meewisse-Pronkjuni 25, 2014 - 9:20 pm

Wat een mooie en leuke foto’s super gedaan! En dat lieve slapende pupje is onze Guusje❤️

Marcella van Zantvoortjuni 25, 2014 - 9:38 pm

Wat maak je mooie foto’s maar dat wist je al dat ik dat vond:)

Mirjam Romijnjuni 26, 2014 - 7:53 am

Prachtige shoot van een bijzonder mooi stel…

Mirjamjuni 26, 2014 - 8:56 am

Het meisje,
Wat heb je dit weer geweldig gedaan, en ja, van die eerste foto ga je spontaan smelten… Wat een poepie, maar dat zijn ze allemaal natuurlijk!
Prachtige foto’s, zo heerlijk relaxed, super mooi gedaan!
Trots, dat zeg ik nog maar een keer…
Liefs van mij,
Xxx

Wendy Boetjuni 26, 2014 - 9:29 am

Wat een prachtige foto’s. Zou ik ook wel willen van onze Diego. Mooie Labjes

Gé En Renée Adamiecjuni 26, 2014 - 2:01 pm

Wat een prachtige en schattige foto’s!!! Heb er van genoten, dank je wel!!!

Gé En Renée Adamiecjuni 26, 2014 - 2:03 pm

Wat een prachtige en schattige foto’s!!! Heb er van genoten, dank je wel!!!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu