Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de nestfotoshoot voor de labrador pups van Solo en Faya

Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Eind februari waren Tilly en Celine van Labradors van Actreon weer bij me op bezoek in de studio, voor een nestfotoshoot. Deze keer niet voor één nestje pups, maar zelfs twee! Teefjes Solo en Faya hebben beide een nestje pups gekregen, en we combineerden de nest fotoshoot voor beide nestjes :-)

We begonnen de shoot met foto’s van alle pups van ieder nest bij elkaar, eerst de zeven pups van Solo, en daarna de drie van Faya bij elkaar. En het is ons weer gelukt: we kregen ze weer netjes op een rijtje zittend en in de camera kijkend! Het blijft gaaf! Ook de drie van Faya gingen samen op de foto, voordat we de pups individueel gingen fotograferen.

Van iedere pup hebben we foto’s gemaakt op de grijze achtergrond, zowel met speeltjes als zonder, en ook maakten we van iedere pup een aantal super schattige foto’s in een mandje op de houten achtergrond. De combinatie van de achtergrond met het mandje en het nepbontje zorgt voor een heerlijk rustig beeld, en ik denk dat deze foto’s niet zullen misstaan in de woonkamers van de kersverse pupeigenaren!

Tegen het einde van de fotoshoot haalden we de beide moeders er ook nog even bij, om ook met hen een aantal foto’s te kunnen maken. Ik blijf het geweldig vinden om te zien hoe die ukkies op hun moeder reageren :-)

Ik kon absoluut niet kiezen welke van de foto’s die ik tijdens de fotoshoot gemaakt heb ik wilde delen met jullie, dus zijn het er een beetje veel geworden, hihi! Enjoy!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Nestfotoshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor nestfotoshoots voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups
Helene van Schiemaart 26, 2014 - 11:25 am

Wat een mooie fotoreportage weer!!!!

Mirjam Romijnmaart 26, 2014 - 3:54 pm

Ja, kies dan maar eens, met zoveel lieve, leuke, schattige plaatjes… stuk voor stuk prachtig!

Mirjammaart 26, 2014 - 4:55 pm

Hey meisje,
Wat zijn ze toch ongelooflijk schattig, die pups… Je zou het bijna jammer vinden dat ze uberhaupt groeien… en nog wel zo hard. Ik vind ze om op te vreten, allemaal… Wat heb je dit weer mooi gedaan… en de achtergrond is toch wel mijn favoriet hoor..
Ik ben en blijf trots,
Liefs van mij,
XXX

Ingrid Den Hartogmaart 26, 2014 - 6:19 pm

Mooi foto’s van deze mooie pups.

Riet van der Zwet-Janssenmaart 26, 2014 - 7:14 pm

Wat zijn het weer prachtige foto’s geworden!!

Brigitte Aldersmaart 27, 2014 - 11:46 am

Ook wij als kersverse pupeigenaren konden niet kiezen, daarom er uiteindelijk 2 laten afdrukken en 1 download gekocht om oa op canvas te laten zetten. Je maakt prachtige foto’s en als we er nu naar kijken is Charlie al enorm gegroeid.

Yvette Boodmaart 27, 2014 - 5:01 pm

Wat een super schattig leuke foto’s!!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu