Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de nestfotoshoot voor zeven labrador pups

Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot voor Labrador pups

Gistermiddag waren Tilly en Celine van Labradors van Actreon weer bij mij in de studio, voor de nestfotoshoot van hun nieuwste nestje pups, de pups van Zinzi. Dit keer is het weer eens een gemengd nestje, vier zwarte pups, en drie bruine, superleuk!

We begonnen, net zoals de vorige keer, met alle pups op een rijtje. En het lukte ons weer om ze keurig op een rijtje te laten poseren, woohoo! Eén pupje wilde liever liggen in plaats van zitten, maar dat maakt de foto juist extra schattig, vind ik zelf. Het breekt de symmetrie op een leuke manier :-)

Nadat we ze allemaal tegelijk gefotografeerd hadden, gingen we met iedere pup individueel aan de slag met foto’s maken. We begonnen met de cremekleurige achtergrond, en fotografeerden daar iedere pup in zijn of haar eentje op, met en zonder speeltje erbij. Sommige pups vonden het allemaal wel best, en gingen er heerlijk bij liggen, en andere wilden stiekem toch liever spelen. Maar we hebben van allemaal weer mooie portretjes kunnen schieten!

Nadat we klaar waren met de effen gekleurde achtergrond, wisselden we nog even naar de houten achtergrond, en maakten we foto’s van de pups in een mand met een nepbontje erin. En omdat Kerst alweer over een paar dagen is, hebben we natuurlijk ook een paar foto’s in Kerstthema gemaakt!

Helemaal tegen het einde van de shoot haalden we mama er ook nog even bij, en maakten we ook nog wat foto’s van haar met de pups samen. Vooral het pupje met het rode bandje wilde erg graag met mama spelen geloof ik ;-)

Ik blijf deze nestfotoshoots geweldig vinden om te doen, en nu ik zelf zo’n heerlijke Lab in huis heb zie ik pas echt goed hoe ontzettend klein en schattig deze pups zijn, en hoe snel ze dit stadium alweer ontgroeien! Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Mirjamdecember 21, 2013 - 3:15 pm

Hey meisje,
Wat zijn ze toch ontzettend schattig… Te schattig bijna. Je zou er zomaar eentje mee naar huis willen nemen, zonder er goed bij na te denken. Ik weet best dat dat niet zomaar kan… maar als ze nou eens zo klein zouden blijven…..
Je hebt ze allemaal zo ontzettend mooi op de foto gezet.. en die met het rode bandje heeft helemaal mijn hart gestolen… Zo lief..!
Ik ben en blijf zo trots…
Liefs van mij,
XXX

Tilly Ammerlaandecember 21, 2013 - 5:07 pm

Sanne ze zijn super! Wat een geweldige foto’s!

Marianne Tausent-Waltmansfebruari 12, 2014 - 8:45 pm

Geweldige foto’s weer Sanne maar ja je werkt dan ook wel met TOP-modellen! Mooi werk!

Reni van Kanfebruari 13, 2014 - 6:44 am

Wat een fantastisch mooie foto’s, Sanne!! En wat heb je weer een geweldig mooi nestje, Tilly!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu