Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot Dwergteckel pups

Hondenfotografie Hillegom - Nestfotoshoot Dwergteckel pups

Hondenfotografie Hillegom – Nestfotoshoot Dwergteckel pups

Vorige week waren de vijf superschattige pupjes van het B nestje van Io Vivat Teckels samen met hun moeder bij mij op bezoek in de studio, voor een gezellige nestfotoshoot. Het was voor het eerst dat ik een zo’n fotoshoot deed voor dwergteckels, wat zijn ze schattig! Er zijn drie black & tan pupjes in het nest, en twee zwarttijgertjes, en stiekem vind ik die laatste wel heel erg leuk hoor! 

We begonnen met foto’s maken voor de witte achtergrond, en fotografeerden eerst ieder pupje apart. Vervolgens verhuisden we naar de houten achtergrond die ik al eerder bij pups heb gebruikt, en aangezien de pups inmiddels al best een beetje moe begonnen te worden, konden we ze heerlijk liggend op een kleedje op het bananenblad fotograferen. Omdat dit het B nest is, hebben we ook een aantal foto’s gemaakt met de letter B erbij. Wat een leuk idee van Dana, de fokster van deze schatjes!

Vervolgens schoten we ook nog een aantal foto’s van alle pups bij elkaar, en wat deden ze ook dit geweldig! En natuurlijk maakten we ook van mama een paar mooie foto’s :-)

Ik vond het geweldig om deze nestfotoshoot te hebben mogen schieten, en ik hoop dat Dana en de toekomstige pupeigenaren de foto’s mooi zullen vinden! Heel erg veel plezier met jullie honden, ze zijn stuk voor stuk geweldig!

Hondenfotografie Hillegom - Nestfotoshoot Dwergteckel pups

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Nestfotoshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Dana Gielesjuli 24, 2014 - 6:10 pm

Wouwwww, super geweldig! Ben benieuwd naar de reacties van de toekomstige eigenaren! Surprise-surprise!

Patricia Hoogervorstjuli 24, 2014 - 6:41 pm

Wauw nummer 2. Ze zijn prachtig geworden Sanne. Daantje wat heb je toch een mooie pups. Geniet lekker van je foto’s en van je laatste puppenmamma week van deze moppies.

Mirjam Romijnjuli 25, 2014 - 5:58 am

Jeetje wat een schatjes en wat mooi op de foto gezet! Echt super gedaan…

Mirjamjuli 25, 2014 - 6:59 am

Hey meisje,
Wat een schatjes zeg, zo lief en klein dat je ze zo in je binnenzak zou steken. Je hebt ze prachtig op de foto weten te zetten…
Trots, dat ben ik,
Liefs van mij,
Xxx

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu