Hondenfotografie Hillegom – Mini Fotoshoot voor mijn eigen Labrador Juno

Hondenfotografie Hillegom - Foto van mijn eigen zwarte Labrador teefje Juno

Hondenfotografie Hillegom – Mini Fotoshoot voor mijn eigen Labrador Juno

Juno gaat bijna iedere dag mee naar de studio, en zo komt het dat ik haar regelmatig even op de foto zet. Zo ook vorige week, toen we even een kwartiertje over hadden en ik besloot even snel een paar platen te schieten van mijn mooie kleine meisje. Hoewel, klein… ze weegt inmiddels ruim twintig kilo! Wat een verschil met ruim een half jaar geleden, toen ze pas geboren was (voor de nieuwsgierigen onder ons, hier vind je het blogje met de foto’s van de geboorte van Juno en haar broertjes en zusjes: Klik!)

Op 1 oktober was Juno zes maanden oud, en we zijn nog steeds even blij met haar als op de dag dat we haar mochten ophalen bij Labradors van Actreon in Noordwijk. We zijn in september gestart met een nieuwe cursus gehoorzaamheid bij de kynologenvereniging, en hoewel Juno momenteel midden in de puberperiode zit, luistert ze gelukkig meestal heel erg goed. Ze heeft alleen af en toe wat streken, haha!

Is ze niet ontzettend mooi? Ik vind haar prachtig!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Mini Fotoshoot voor mijn eigen Labrador Juno
Kirsten Kraanoktober 14, 2013 - 5:03 pm

ahh.. die onderste is echt zo: ja ze heeft het weer voor elkaar, ik lig hier weer zodat ik op de foto kan :P

Mirjam Romijnoktober 15, 2013 - 10:43 am

Juno in de picture… Zo mooi is ze… En al weer 6 maanden oud…

Mirjamoktober 15, 2013 - 11:44 am

Hey meisje,
Wat is ze toch mooi. En wat heerlijk dan om je eigen schatje zo vaak op de foto te zetten, en zo mooi ook… Prachtige platen moppie…
Liefs van mij,
XXX

Laura van Eeuwijkoktober 23, 2013 - 7:56 pm

Lieffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu