Hondenfotografie Hillegom – Mechelse Herder Layla en Dwergteckel Shai

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Mechelse Herder Layla en Dwergteckel Shai

Hondenfotografie Hillegom – Mechelse Herder Layla en Dwergteckel Shai

Gistermiddag waren de lieve en mooie Mechelse Herder Layla en Dwergteckel Shai bij mij in de studio, voor een fotoshoot voor hen samen. Hun baasje had de shoot als verrassing voor haar vriend bij me geboekt, en gisteren was het zover :-)

Nadat Layla en Shai even een momentje de tijd hadden gehad om de studio te verkennen, begonnen we met de foto’s van Layla alleen. Layla is een ontzettend mooie herder, en nog lekker jong en speels (ze is pas elf maanden). Af en toe was ze heerlijk ondeugend, maar ze poseerde prachtig voor de camera, en we konden al snel een mooie serie foto’s van haar schieten.

Nadat we ook een aantal foto’s van het duo samen hadden gemaakt, was het de beurt aan Shai. Shai is ook nog jong, pas één jaar oud, en lekker eigenwijs en een tikkeltje koppig. Hij kijkt zo lekker bijdehand de camera in ;-)

Ik vond het super om met deze twee schatten van honden kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat hun baasje deze eerste foto’s mooi zal vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu