Hondenfotografie Hillegom – Labradors Indy en Yellow

hondenfotografie Hillegom - foto van de Dier&Baasje fotoshoot voor labradors Indy en Yellow

Hondenfotografie Hillegom – Labradors Indy en Yellow

Afgelopen week waren de twee superlieve en mooie labradors Indy en Yellow bij me op bezoek in de studio, samen met hun baasjes, voor een gezellige Dier&Baasje fotoshoot.

We begonnen de shoot met de energieke Yellow, die niet alleen vreselijk eigenwijs is (hihi), maar ook ontzettend lief. Hij is nog heel jong, maar hij poseerde geweldig! Luisteren kan hij al als de beste, dus zitten, liggen en staan deed hij keurig. Natuurlijk rende hij tussendoor alle kanten op, maar dat mag natuurlijk als je nog zo klein bent ;-)

Vervolgens maakten we eerst wat foto’s van beide honden samen. Indy is acht, en ze leek al helemaal verzot te zijn op haar nieuwe kleine vriendje. Samen poseren was dan ook geen enkel probleem, en we konden een aantal hele schattige foto’s maken van dit leuke duo. Hierna was Indy in haar eentje aan de beurt. Ook dit ging helemaal super!

Tenslotte schoten we nog een serie foto’s met de baasjes erbij, en toen zat de shoot er alweer op! Ik vond het super om met Indy, Yellow en hun baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat de baasjes deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Labradors Indy en Yellow
Debby Scholtzaugustus 10, 2014 - 2:24 pm

De foto’s zijn Super!!!

Mirjam Romijnaugustus 10, 2014 - 5:47 pm

O wat zijn ze lief… Zoals die kleine zit… Net Juno.. haha… Prachtige foto’s weer hoor…

Mirjamaugustus 10, 2014 - 6:48 pm

Hey meisje,
Dit heb je wederom helemaal prachtig gedaan. Wat een schatjes zijn ze allebei.. Ik moest wel lachen bij de tweede foto; de manier van zitten komt me zo bekend voor… haha…
Trots!
Liefs van mij,
XXX

Furbyliefa Casmei 1, 2015 - 5:56 pm

Zo lief

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu