Hondenfotografie Hillegom – Labradors Eadin, Zinzi en Ixe

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor labradors Eadin, Zinzi en Ixe

Hondenfotografie Hillegom – Labradors Eadin, Zinzi en Ixe

Vorige week was Tilly van Labradors van Actreon bij mij in de studio, met drie van haar prachtige honden; Eadin, Zinzi en Ixe, voor een fotoshoot voor deze drie lieverds. Ik heb recent nieuwe achtergronden besteld, met toffe houtprints erop, dus dit was dé kans om die eens even uit te proberen!

We startten echter op de cappucinokleurige achtergrond, om foto’s van iedere hond staand en liggend te maken. We begonnen met Eadin, die op dit moment drachtig is en waarvan ze half september een nestje bruine pups verwachten. De vader van dit nest is Ixe, die ook de vader is van mijn eigen hond Juno (de foto’s van de nestfotoshoot van haar en haar broertjes en zusjes vind je hier), en ook hij was erbij tijdens de fotoshoot vorige week. Nadat we alledrie de honden hadden gefotografeerd, wisselden we naar de nieuwe achtergrond, om daarvoor nog wat mooie portretten te schieten van iedere hond.

Ik vond het geweldig om deze drie weer eens te zien (Ixe en Zinzi heb ik zelfs al als pup gefotografeerd, hoe tof is dat!), en ik kan niet wachten tot ik het volgende nestje weer mag fotograferen!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Labradors Eadin, Zinzi en Ixe
Marloes Verheijenaugustus 22, 2013 - 9:04 am

prachtig, al moet ik steeds denken wat die lieve honden toch denken als ze zo gefotografeerd worden!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu