Hondenfotografie Hillegom – Labradormix Bowie

Hondenfotografie Hillegom - Labradormix BowieHondenfotografie Hillegom – Labradormix Bowie

In februari was de ontzettend leuke Labradormix Bowie bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige fotoshoot. Zijn baasje had de shoot al in december geboekt, maar door omstandigheden hebben we de shoot destijds moeten verzetten naar februari. Wat in het vat zit… ;-)

Nadat Bowie op zijn gemakje de tijd had gekregen de studio te bekijken, en te zien dat ik geen dierenarts ben, begonnen we voorzichtig met fotograferen. Bowie vond het allemaal best heel erg spannend, dus gaven we hem tussendoor lekker veel de ruimte en de tijd om zijn eigen ding te doen. Gelukkig wil hij voor zijn baasjes heel erg veel doen, dus konden we wel binnen de kortste keren een super toffe serie foto’s schieten van hem. Hij heeft zo’n heerlijk lief koppie!

Ik vond het super om met hem en zijn baasjes kennis te hebben mogen maken, en om deze shoot voor hen te hebben mogen verzorgen. Ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s :-)

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Labradormix Bowie

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu