Hondenfotografie Hillegom – Labrador retriever pup Puck

Hondenfotografie Hillegom - Labrador retriever pup PuckHondenfotografie Hillegom – Labrador retriever pup Puck

In maart kwam Puck, één van de gele teefjes uit het nestje van Juno, die eind januari bij haar nieuwe baasjes is gaan wonen, samen met haar baasjes naar de studio voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot. Zo leuk om haar weer te zien! En wat lijkt ze ontzettend op mijn eigen meisje Freyja :-)

Nadat we Puck even de tijd hadden gegeven de studio te verkennen, gingen we aan de slag met fotograferen. We startten met foto’s van Puck alleen, op de crèmekleurige achtergrond. Ik had de poef al klaarstaan, en we maakten wat foto’s met een paar lekkere zachte dekens erbij, en een paar stoere foto’s met stropdas en met haar eigen bandana om. Hierna maakten we ook nog een aantal foto’s met de baasjes erbij, en tussendoor hadden we de grootste lol. Natuurlijk mochten Freyja en Juno na afloop van de shoot ook even binnenkomen in de studio, en mochten ze nog eventjes samen spelen. Geweldig om te zien hoe ze elkaar na anderhalve maand gewoon nog steeds lijken te herkennen!

Ik vond het super om deze fotoshoot voor Puck en haar baasjes te hebben mogen verzorgen, en ben heel benieuwd hoe deze lieve mooie dame gaat opgroeien!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Hondenfotografie Hillegom - Labrador pup-1Hondenfotografie Hillegom - Labrador pup-2Hondenfotografie Hillegom - Labrador pup-4Hondenfotografie Hillegom - Labrador pup-5Hondenfotografie Hillegom - Labrador pup-6Hondenfotografie Hillegom - Labrador pup-7Hondenfotografie Hillegom - Labrador pup-8Hondenfotografie Hillegom - Labrador pup-9Hondenfotografie Hillegom - Labrador pup-11

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Labrador retriever pup Puck

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu