Hondenfotografie Hillegom – Labrador pup Jezebel

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor Labrador pup Jezebel

Hondenfotografie Hillegom – Labrador pup Jezebel

Afgelopen maandag was de ontzettend schattige Labrador pup Jezebel samen met haar baasjes bij mij op bezoek in de studio, voor een gezellige Dier&Baasje fotoshoot. Jezebel woont nog maar net bij haar baasjes, en is nu bijna tien weken oud. Ze wilden graag foto’s van haar nu ze nog zo heerlijk klein is, en zo gezegd, zo gedaan!

Nadat Jezebel op haar gemakje de studio bestudeerd had, en ook stiekem al Juno’s knuffeltjes geconfisqueerd had, begonnen we met fotograferen. Omdat dit dametje heerlijk energiek is, wilde ze stiekem niet stilzitten toen we net begonnen met de shoot, maar na een poosje begon ze toch moe te worden. Ze zat op een gegeven moment zelfs te knikkebollen in de houten emmer, wat was dat een ontzettend aandoenlijk gezicht!

Toen we een leuke serie foto’s geschoten hadden van Jezebel alleen, gingen de twee dochters van het gezin ook nog met hun lieve viervoeter op de foto. We maakten wat foto’s van hen drieën, maar ook van ieder alleen met Jezebel. De foto van de meiden op hun buik met de pup tussen hen in is mijn persoonlijke favoriet :-)

Ik vond het super om met dit gezellige gezin en hun geweldige pup Jezebel kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat zij deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Labrador pup Jezebel
Mirjam Romijnoktober 29, 2014 - 4:14 pm

Oh jee, wat leuk… ik smelt… wat een schatje toch…

Mirjamoktober 29, 2014 - 5:15 pm

Hey meisje,
Wat een schatje, dan smelt ik toch echt hoor… zo’n poepie, zo’n lief klein puppy… wat een mooie achtergrond heb je ook gebruikt… Je hebt gelijk, dat is ook mijn favoriete foto van deze shoot… en die laatste… die is eigenlijk nog leuker…
Trots, met een uitroepteken…!
Liefs van mij,
XXX

linda van der Staroktober 29, 2014 - 5:41 pm

Hoi Sanne, geweldig vinden wij de eerste foto’s! Wij vonden het ook heel leuk om mee te maken, de foto shoot afgelopen maandag! Voor nu en nog eens. Nu ook heel nieuwsgierig naar de rest! Groetjes van ons allemaal.

Sannenovember 10, 2014 - 3:18 pm

Hoi Linda,
Super dat jullie ze zo gaaf vinden! Heel erg leuk om te horen :-)
Liefs,
Sanne

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu