Hondenfotografie Hillegom – Labrador Aukje

Hondenfotografie Hillegom - Labrador AukjeHondenfotografie Hillegom – Labrador Aukje

Half maart was de lieve gele Labrador retriever Aukje samen met haar baasjes op bezoek in de studio, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot.

Ze wilden graag verschillende achtergronden gebruiken tijdens de shoot, dus zo begonnen we met een witte achtergrond. Vervolgens wisselden we naar een vinyl achtergrond, en als laatste maakten we foto’s op de crèmekleurige achtergrond. Aukje poseerde de sterren van de hemel, en vond het zelfs goed dat we wat sop op haar vacht smeerden voor een zeepsop en bubbels foto! De lieverd :-)

Ik vond het super om met Aukje en haar baasjes kennis te hebben kunnen maken, en deze shoot voor hen te hebben kunnen doen. Ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Hondenfotografie Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Labrador Aukje-1Hondenfotografie Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Labrador Aukje-5Hondenfotografie Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Labrador Aukje-2Hondenfotografie Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Labrador Aukje-6Hondenfotografie Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Labrador Aukje-10Hondenfotografie Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Labrador Aukje-8Hondenfotografie Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot Labrador Aukje-12

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Labrador Aukje

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu