Hondenfotografie Hillegom – Hondenfotoshoot voor Franse Bulldog Franklin

Hondenfotografie Hillegom - foto van de hondenfotoshoot voor Franse Bulldog FranklinHondenfotoshoot voor Franse Bulldog Franklin

Half februari was de ontzettend leuke kleine Franse Bulldog Franklin bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige hondenfotoshoot. Franklin werd de dag na de fotoshoot één jaar, en ze zouden diezelfde middag zijn verjaardag ‘vieren’. Om die reden hadden zijn baasjes de shoot bij me geboekt. Super tof! Dat is één van die leuke dingen die al mijn klanten met elkaar gemeen hebben: hun huisdieren zijn echt onderdeel van de familie, en er wordt enorm veel van de dieren gehouden. Prachtig om te zien!

Nadat we Franklin eventjes de tijd hadden gegeven de studio te besnuffelen en bekijken, begonnen we met fotograferen. Omdat Franklin nog erg jong is en natuurlijk helemaal niet gewend aan het op de foto gaan in een studio, vond hij het stiekem allemaal best heel erg spannend. Maar hij deed het geweldig! We hebben een hele serie foto’s van hem kunnen schieten, zowel liggend, als zittend, en staand.

Zoals ik eerder in het blogje over Labradormix Fie al vertelde, ben ik bezig met een soort bij-projectje dit jaar, waarbij ik alle dieren in de studio ook met een lekkere felle achtergrond fotografeer. De baasjes van Franklin kozen voor een donkerrode achtergrond, die geweldig bij zijn vachtkleur past.

Ik vond het geweldig om kennis te hebben mogen maken met Franklin en zijn baasjes, en om deze fotoshoot voor hen te hebben mogen schieten. Ik ben zelf helemaal happy met het resultaat van de shoot, en ik hoop dat zij dat ook zijn :-)

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Hondenfotoshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe hondenfotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Mirjam Romijnmaart 9, 2015 - 4:38 pm

Wat een heerlijk dier, deze Franklin… heel stoer en dapper staat hij op de foto’s…

Mirjammaart 9, 2015 - 5:39 pm

Hey meisje,
Haha, op de eerste foto lijkt het of hij wil zeggen; Als ik me heel klein maak, dan zien ze me niet meer en dan kunnen we weer naar huis… Maar daarna leek het of hij het niet meer zo spannend vond, want daar poseerde hij de sterren van de hemel…
Heerlijk dier…
Trots, maar dat weet je wel…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu