Hondenfotografie Hillegom – Hondenfotoshoot voor drie honden

Hondenfotografie Hillegom - hondenfotoshoot voor drie hondenHondenfotografie Hillegom – Hondenfotoshoot voor drie honden

Eind oktober waren de ontzettend lieve honden Bink, Jiki en Brandy bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige fotoshoot. Hun baasje had de shoot cadeau gekregen van haar dochter, lief he?

Nadat we de honden, zoals ik altijd doe, even de tijd hadden gegeven de studio te verkennen en vast te stellen dat ik niet de dierenarts ben, begonnen we met fotograferen op de crèmekleurige achtergrond. We startten met Brandy, die het eigenlijk best een beetje spannend vond allemaal. Brandy heeft al best veel meegemaakt in zijn leven, maar nu heeft hij zijn oh zo verdiende gouden mandje eindelijk gevonden. De band die alledrie de honden met hun baasje hebben is prachtig om te zien, en zo was het net zo mooi om te zien hoe Brandy, ondanks het feit dat hij het best een beetje eng vond om op de foto te gaan, toch wilde poseren voor zijn baasje. De lieverd :-)

Voor Jiki en Bink gold eigenlijk precies hetzelfde. Ze vonden het best heel erg spannend, maar voor een paar lieve woorden van hun baasje, en hier een daar een stiekem snoepje, wilden ze heel graag heel veel doen. We konden binnen de kortste keren een mooie serie foto’s schieten, en ik hoop dat het baasje van deze drie lieverds blij is met de gemaakte foto’s.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe hondenfotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Hondenfotoshoot voor drie honden

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu