Hondenfotografie Hillegom – Honden fotoshoot op het strand en in de studio

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de honden fotoshoot op het strand en in de studio voor zwarte Herder WolfHondenfotografie Hillegom – Honden fotoshoot op het strand en in de studio

Half februari was de mooie zwarte Herder Wolf samen met zijn baasje op bezoek bij me, voor een gezellige  honden fotoshoot op het strand en in de studio. Ik heb hem in oktober ook al eens mogen fotograferen, toen was hij nog heel klein, en wat is hij in de tussentijd gegroeid! 

Net als de vorige keer koos Wolf’s baasje er ook deze keer voor om een gecombineerde binnen- en buitenshoot te doen. We begonnen dit keer in de studio, met foto’s van Wolf op de cappuccino kleurige achtergrond. Wolf deed dit helemaal geweldig, en binnen de kortste keren hadden we een mooie serie foto’s gemaakt. Net als bij de eerdere fotoshoots in de studio dit jaar, hebben we ook Wolf voor een gekleurde achtergrond gefotografeerd, voor de afwisseling. Zijn baasje koos voor de lichtblauwe achtergrond, en deze paste perfect bij de vacht van Wolf. Goede keuze dus!

Vervolgens vertrokken we naar Langevelderslag, voor het buitengedeelte. We maakten eerst wat foto’s in de duinen, voordat we het strand op gingen. Het was flink koud die ochtend, en bij de foto’s tussen het helmgras zie je de rijp op het gras. Wolf poseerde de sterren van de hemel, en tussendoor hebben we hem lekker zijn eigen ding laten doen. Op het strand aangekomen maakten we wederom wat geposeerde foto’s, maar ook een aantal wat meer ongedwongen foto’s van een heerlijk ontspannen rond kuierende Wolf.

Ik vond het geweldig om weer een fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor het baasje van Wolf, en vond het super om te zien hoeveel hij in de tussentijd gegroeid was. En natuurlijk hoop ik dat ze blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Honden fotoshoot op het strand?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe honden fotoshoot op het strand boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu