Hondenfotografie Hillegom – Honden Fotoshoot Labrador Yinnee

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de honden fotoshoot voor Labrador Yinnee

Hondenfotografie Hillegom – Honden Fotoshoot Labrador Yinnee

Begin januari was de ontzettend lieve zwarte Labrador retriever Yinnee op bezoek in de studio, samen met haar baasjes, voor een gezellige honden fotoshoot. Yinnee komt bij dezelfde fokker vandaan als mijn eigen Labrador Juno, en ik blijf het leuk vinden om ‘familie’ van mijn eigen hond op de foto te mogen zetten! Inmiddels heb ik er al aardig wat op de gevoelige plaat mogen vastleggen, hihi :-)

Nadat we Yinnee eerst even de tijd hadden gegeven om de studio op haar gemakje te onderzoeken, gingen we aan de slag met fotograferen. Yinnee’s baasjes doen jachttraining met haar, en de discipline die daar aangeleerd wordt, was heel goed te merken tijdens het fotograferen! Ze luisterde geweldig, en deed precies wat haar baasjes van haar verlangden. Wat een ontzettend lieve hond, en wat blijft het toch altijd geweldig om te zien hoe goed de band tussen een dier en haar baas kan zijn.

We schoten binnen no-time aardig wat foto’s, en gaven Yinnee tussendoor ook regelmatig even een momentje de tijd voor haarzelf, zodat ze weer even op haar gemakje de studio rond kon voordat we weer verder gingen met fotograferen. We maakten foto’s van een zittende en liggende Yinnee, maar ook een paar portretjes van haar prachtige kop, waarbij die ontzettend lieve ogen goed tot uiting komen. Wat heerlijk dier!

Ik vond het super om kennis te hebben mogen maken met deze mooie dame en haar erg gezellige baasjes, en ik hoop dat zij blij zullen zijn met de foto’s!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Honden fotoshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Honden Fotoshoot Labrador Yinnee
Mirjam Romijnfebruari 13, 2015 - 12:56 pm

Prachtige shoot van Yinnee… heel erg mooi geworden… Ze kijkt net zo lief als Juno

Mirjamfebruari 13, 2015 - 1:56 pm

Hey meisje,
Je kunt zien dat ze familie is van Juno, ze kijkt net zo lief…
Prachtig op de foto gezet hoor…
Trots,
Liefs van mij,
XXX

Tilly Ammerlaanfebruari 14, 2015 - 11:26 am

Ha Sanne Van de Berg wat is dit geweldig om juist Yinnee te zien op deze prachtige foto’s. Ze heeft nu eenmaal een heel bijzonder plaatsje in mijn hart. Leo en Margaret wat zijn jullie een fantastische baasjes voor haar!!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu