Hondenfotografie Hillegom – Franse Bulldog Rocky

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Franse Bulldog RockyHondenfotografie Hillegom – Franse Bulldog Rocky

Begin juli was de gezellige Franse Bulldog Rocky bij me op bezoek in de studio, voor een fotoshoot. Zijn baasje had de shoot enige tijd daarvoor bij me geboekt, en op vrijdag 3 juli was het dan zover :-)

Rocky’s baasjes kozen de cremekleurige achtergrond uit om mee te werken tijdens de shoot, en nadat deze leuke Franse Bulldog  even een poosje de tijd gekregen had om de studio op zijn gemakje te bekijken, begonnen we met fotograferen. Hij deed het geweldig! Alle opdrachten die hij van z’n baasje kreeg om op een bepaalde manier te gaan zitten of liggen volgde hij braaf op, en we konden binnen no-time een toffe serie foto’s schieten. Natuurlijk namen we tussendoor wel regelmatig even pauze zodat Rocky ook af en toe weer eventjes zijn eigen ding kon doen, maar dat moet kunnen natuurlijk. Het leven van een hondenmodel is best zwaar ;-)

We hebben ook een paar foto’s gemaakt met zijn mooi versierde halsband om, wat stond die hem mooi! Waarschijnlijk wist Rocky dat stiekem ook best wel, want hij ging er op een ontzettend schattige manier heerlijk arrogant bij kijken, haha!

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor de mooie Rocky en zijn baasjes, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je gezocht op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot van jouw hond, en ben je naar aanleiding van dit blog benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Franse Bulldog Rocky
Linda Scholtzaugustus 15, 2015 - 8:59 am

Mooi hoor! Vollerd model!

Iris Elena Huntinkaugustus 15, 2015 - 9:28 am

mooie foto’s

Mirjam Romijnaugustus 15, 2015 - 7:20 pm

Super wat een mooi hondje, die Rocky. Een waardig fotomodel. Dat is zeker.

Mirjamaugustus 15, 2015 - 9:21 pm

Hey meisje,
Wat een heerlijk dier is Rocky. Een super model, zeker als hij zijn geweldige halsband om heeft, alsof er een extra knopje bij hem omging. Een heel leuke, mooie fotoshoot van een prachtig dier.
Trots op je.
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu