Hondenfotografie Hillegom – Foxterriër Daisy

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Foxterriër DaisyHondenfotografie Hillegom – Foxterriër Daisy

Eind mei was de ontzettend leuke Foxterriër Daisy bij me op bezoek in de studio, samen met haar baasjes, voor een fotoshoot. Ze was vorig jaar al eens bij me geweest, toen haar baasjes haar nog maar net hadden, en ze nog piepklein was (klik!). Inmiddels is de kleine meid alweer één jaar (ze was de dag na de fotoshoot jarig: gefeliciteerd Daisy en baasjes!), en ze vonden het de hoogste tijd voor nieuwe foto’s :-) Zo gezegd, zo gedaan!

Nadat Daisy op haar gemakje de studio verkend had, en haar baasjes de roze achtergrond uitgekozen hadden om foto’s op te maken, begonnen we met fotograferen. Daisy is een heerlijke eigenwijze stuiterbal, en wilde heus wel poseren, als ze daarna meteen weer aan het spelen mocht, haha! We hebben met wat geduld en omkoperij gelukkig wel een hele toffe serie foto’s van haar kunnen schieten. Omdat ze de dag na de shoot jarig zou zijn, leek het ons wel leuk om ook een paar foto’s met het roze kroontje dat ik voor Juno’s verjaardagsfoto’s had gekocht te maken. Dat vond Daisy maar raar, maar gelukkig liet ze het kroontje lang genoeg op haar koppie zitten om een hele schattige foto te kunnen maken. Het leek haar waarschijnlijk een veel beter plan om ermee te spelen in plaats van het kroontje op haar koppie te laten, en geef haar ook eigenlijk eens ongelijk, hihi!

Ik vond het super om opnieuw foto’s te hebben mogen maken van deze ontzettend lieve Foxterriër dame, en ik hoop dat haar baasjes blij zijn met de gemaakte foto’s.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond?

Ben je op zoek naar Hondenfotografie Hillegom, en ben je naar aanleiding van dit blog benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Foxterriër Daisy

Mirjam Romijnjuni 17, 2015 - 12:06 pm

Wat een beauty is Daisy. Een heerlijke serie foto’s met de kroon als bekroning…hihi…

Mirjamjuni 17, 2015 - 2:07 pm

Hey meisje,
Ook hier weer een heerlijke serie foto’s. Ik heb wel even teruggespiekt bij de serie van vorig jaar. Daisy is echt een heel mooie jongedame… Die met de kroon is echt heel erg leuk geworden…
Trots, steeds…
Liefs van mij,
XXX

Maria van Dijkjuni 20, 2015 - 12:05 pm

Die met dat kroontje op, geweldig! De kroon op het werk!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu