Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor twee Golden Retrievers

Hondenfotografie Hillegom - Golden retrievers Jessy en Dani

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor twee Golden Retrievers

Eind juli waren de twee ontzettend lieve Golden Retrievers Jessy en Dani samen met hun baasjes bij me op bezoek in de studio, voor een fotoshoot. Het baasje van Jessy wilde graag een serie foto’s van haar pup laten maken nu hij nog zo klein is, en wilde daar graag Dani, de hond van haar ouders die ook pas één is, bij betrekken. Hartstikke lief natuurlijk, en het is meteen duidelijk dat deze twee prima met elkaar overweg kunnen :-)

We begonnen met foto’s maken van Jessy, en maakten daarna eerst wat foto’s van hen samen, voordat we foto’s gingen maken van Dani alleen. Tussendoor gaven we hen lekker de tijd om af en toe even de boel te verkennen, of om stiekem gewoon even lekker doelloos rond te rennen, hihi!

De baasjes van deze twee wilden graag twee achtergrondkleuren gebruiken tijdens de shoot, de turquoise en de crèmekleurige. Halverwege wisselden we dus van achtergrond, om ook op die kleur weer wat foto’s van hen samen en van ieder individueel te maken.

Beide honden deden het geweldig tijdens de shoot, maar tegen het einde was Jessy zo moe dat hij pardoes in slaap viel. Nadat we ook daar een paar stiekeme foto’s van hadden gemaakt besloten we dat we hem maar niet meer lastig gingen vallen. We hadden per slot van rekening al een hele berg toffe platen geschoten.

Ik vond het geweldig om met deze twee lieve Golden Retrievers en hun gezellige baasjes kennis te hebben maken, en om deze fotoshoot voor hen te hebben mogen verzorgen.

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je gezocht op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot van jouw hond, en ben je naar aanleiding van dit blog benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor twee Golden Retrievers

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu