Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Terriermix Dimple en Boxer Missy

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Boxer Missy en Terriermix Dimple

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Terriermix Dimple en Boxer Missy

Ik had afgelopen vrijdag niet één, maar twee fotoshoots in de studio! De tweede was ’s middags, voor de ontzettend lieve Boxer Missy en haar al even lieve vriendje Dimple. Hun baasje had een poosje geleden contact met me opgenomen, dat ze graag wat mooie foto’s van haar twee lievelingen wilde, en dan ook graag van hen samen. Kan geregeld worden natuurlijk!

Beide honden zijn al best wel op leeftijd, dus lekker op het papier liggen poseren vonden ze best wel een goed plan. Gelukkig vinden ze het geen enkel probleem om naast elkaar te liggen, dus maakten we eerst wat foto’s van de honden samen. Dimple past precies voor de achterpoten van Missy als ze naast elkaar liggen, dus het werd een lekker knus geheel :-) Nadat we deze foto’s gemaakt hadden, maakten we ook nog wat foto’s van iedere hond apart, beginnend met Dimple. Tegen die tijd had Dimple stiekem niet zo heel erg veel zin meer om op de foto te gaan, hij wilde eigenlijk liever de studio verkennen, maar gelukkig deed hij superbraaf wat we van hem wilden. En ook Missy deed het super tijdens haar solomomentje als model. Ik vind gestroomde vachten altijd zo gaaf om close-up foto’s van te maken, dus tegen het einde van de shoot dook ik lekker dicht op Missy met mijn camera, om de vacht op haar rug te fotograferen. Ook maakte ik nog even snel een close-upje van haar poten, voordat ik op een hele berg Missy-kusjes getrakteerd werd. Wat een lieverd!

De bazin van deze twee honden doet overigens erg mooi vrijwilligerswerk, waar ik nog even de aandacht op wil vestigen. Voor de stichting Divoo gaan zij, en andere vrijwilligers, met honden op bezoek bij mensen in zorginstellingen. De aanwezigheid van en het knuffelen met honden heeft een enorm positief effect op deze mensen, en alle betrokkenen doen dit met veel plezier. Je kunt meer lezen over deze stichting op hun website, en je kunt er tevens meer info vinden over hoe je ook kunt helpen.

Ik vond het geweldig om kennis te hebben mogen maken met Missy en Dimple, en hun baasje, en ik hoop dat zij deze eerste foto’s van haar twee schatten mooi zal vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Terriermix Dimple en Boxer Missy
Anita Gelton-Koetsenruijterdecember 18, 2013 - 8:03 pm

Hallo, ik zit ook bij Divoo en was erg nieuwsgierig geworden van de verhalen. Erg mooie foto’s!! Anita Gelton

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu