Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Oudduitse Herder Champ

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Oudduitse Herder Champ

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Oudduitse Herder Champ

Afgelopen zondag was de prachtige Oudduitse Herdershond Champ bij mij in de studio, voor een gezellige Dier & Baasje fotoshoot voor hem en zijn baasjes. Champ is nog lekker jong, en dus heerlijk enthousiast en speels, en nadat hij mij uitbundig begroet had, wilde hij eerst eens even op z’n gemakje de studio bekijken voordat we met de fotoshoot begonnen.

Toen hij aan de studio gewend was begonnen we met fotograferen, eerst op de witte achtergrond. Champ luistert geweldig naar zijn baasjes, en trakteerde mij op een aantal van die geweldige schuin-koppie-poses. Wat een lieverd!

Ook op de cremekleurige achtergrond maakten we een aantal foto’s van Champ alleen, en uiteraard ook samen met zijn baasjes. Ik kende het ras eigenlijk nog niet, maar wat een mooie hond is Champ! En dan ook nog eens super lief, dus je begrijpt dat ik tegen het einde van de shoot helemaal ingepakt was door hem. Ik vond het een super leuke fotoshoot, en ik hoop dat de baasjes van Champ dat ook vonden!

Hoe vinden jullie deze eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Oudduitse Herder Champ
Lorrainenovember 12, 2013 - 8:06 pm

Wauw wat een mooie foto’s!!! De rust en geduld die je nam zie je helemaal terug in de foto’s. Heel bijzonder om je geliefde huisdier zo op de foto te zien. Wij kijken allemaal terug op hele leuke middag.

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu