Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor labrador Lola

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor labrador Lola

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor labrador Lola

Afgelopen dinsdag had ik de prachtige jonge labrador Lola in de studio, voor een gezellige fotoshoot. Haar bazinnetje had een poosje geleden contact met mij opgenomen, om als verrassing voor het baasje van Lola foto’s van haar te laten maken, en dinsdag was het zover!

Lola was een beetje zenuwachtig, omdat ze in de studio allerlei voor haar onbekende geurtjes rook, en natuurlijk ook omdat ze er nog even aan moest wennen om in het middelpunt van de aandacht te staan, maar met een roze speeltje kregen we haar zover dat ze op de lichtblauwe achtergrond wilde gaan liggen. Ondertussen hield ze alles nauwlettend in de gaten, en dat leverde me een aantal prachtige foto’s van Lola met een enorm gefocuste en alerte blik op, prachtig! Tussendoor zijn we nog gewisseld naar de cremekleurige achtergrond, en tegen die tijd was Lola gelukkig wat meer tot rust gekomen, maar nog altijd even alert :-)

Lola is een ontzettend lieve hond, heerlijk speels, en ik vond het super om kennis met haar te hebben mogen maken! Ik hoop dat haar bazinnetje, en haar baasje straks als hij de foto’s cadeau krijgt, de foto’s mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor labrador Lola
Diana Lablovermei 30, 2013 - 6:12 pm

leukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Mirjam Romijnmei 31, 2013 - 9:46 am

Jeetje wat een mooie platen weer. Lola is echt een beauty hoor! De achtergrondkleuren staan ook zo mooi bij haar… En die blik; superalert! Geweldige shoot waar de baasjes vast en zeker heel erg blij mee zullen zijn.

Mirjammei 31, 2013 - 10:47 am

Hey meisje,
Wat een mooie platen heb je weer gemaakt. Die alerte blik in de ogen van Lola is super mooi. En de kleur van de achtergrond staat super mooi bij haar vacht. Het kan niet missen of dit wordt een heel mooi cadeau voor het baasje van Lola…
Ik blijf o zo trots!
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Bergjuni 3, 2013 - 10:49 am

Tnx mam!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu