Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Labrador Apple

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor bruine Labrador Apple

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Labrador Apple

Afgelopen woensdag was de mooie chocoladebruine Labrador Apple bij mij in de studio, voor een gezellige fotoshoot. Apple’s baasje Brenda had een poosje geleden contact met mij opgenomen om een shoot te boeken voor haar lieveling, en wat een ontzettende lieverd is Apple! En vinden jullie haar naam niet geweldig? Ik wel ;-)

Nadat Apple eerst op haar gemakje de studio had bekeken (en wat lekkers van Juno had gevonden en stiekem gestolen, hihi), gingen we aan de slag met fotograferen op de cappucinokleurige achtergrond. Apple wilde liever liggen dan zitten, dus maakten we vooral lekker ontspannen ligfoto’s. Apple werkte geweldig mee, en ik kon een mooie serie foto’s schieten van deze ontzettend lieve hond.

We wisselden halverwege de shoot naar een lichte turquoisekleurige achtergrond die prachtig bij Apple’s bruine vacht paste, en maakten ook daar nog een aantal foto’s op. En natuurlijk moest er na de shoot nog even geknuffeld worden met deze schat! Ik vond het een ontzettend gezellige shoot, en ik hoop dat de baasjes van Apple deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze?

Met het oog op de toch al best snel dichterbij komende feestdagen, konden we het niet laten om ook nog een grappige Kerstfoto van Apple te schieten. Ik heb hem nog ietsje extra Kerstachtig bewerkt ;-)

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Labrador Apple

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu