Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Japanse Spits Benkei

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Japanse Spits Benkei

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Japanse Spits Benkei

Afgelopen woensdag was de prachtige Japanse Spits Benkei samen met zijn baasjes bij mij in de studio op bezoek, voor een gezellige fotoshoot voor dit mooie mannetje. Zijn baasje had de fotoshoot gekregen van haar dochter, die zelf ook al eens een fotoshoot bij mij in de studio gekregen had, voor haar fret PonPon. Het is zo ontzettend leuk om mensen weer terug te zien voor een nieuwe fotoshoot!

Nadat Benkei even rustig op zijn gemak de studio had kunnen verkennen, begonnen we de fotoshoot op de turquoise achtergrond. Ik had die nog niet zo heel vaak gebruikt, en het is zo tof om weer eens een andere achtergrond te gebruiken! Daarbij paste deze kleur ook nog eens geweldig bij de mooie witte vacht van Benkei, helemaal super dus! Benkei zelf deed het overigens geweldig, en hoewel hij het allemaal best een beetje spannend vond, poseerde hij geweldig voor de camera.

Halverwege de shoot wisselden we naar de beige achtergrond, om ook daar nog een aantal foto’s van hem op te schieten. Ook deze kleur paste perfect bij zijn vacht, en Benkei poseerde wederom de sterren van de hemel. We werden zelfs getrakteerd op zijn befaamde ‘pootjes over elkaar’-pose, en een heerlijk op zijn rug liggende Benkei.

Ik vond het geweldig om met Benkei en zijn baasje kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat zij deze eerste foto’s mooi zal vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Japanse Spits Benkei

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu