Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Jack Russell Tommy

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Jack Russell Terrier TommyHondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Jack Russell Tommy

Vorige week was de ontzettend leuke Jack Russell Terrier Tommy samen met zijn baasje bij me op bezoek in de studio, voor een fotoshoot. Zijn baasje had enkele weken daarvoor contact met mij opgenomen, om een afspraak te maken voor een fotoshoot voor haar lieverd. En vorige week maandag was het zover.

Nadat Tommy eerst even rustig de tijd had gekregen om de studio te verkennen, begonnen we met fotograferen op de crèmekleurige achtergrond. Tommy vond het allemaal best een beetje spannend, en wilde stiekem niet op het papier staan of zitten, laat staan liggen. Gelukkig had zijn baasje een groot kussen meegenomen, wat we halverwege de shoot op het achtergrondpapier hebben neergelegd. De kleur van de deken die we er overheen legden sloot perfect aan bij de kleur van het papier, en nu wilde Tommy gelukkig wel poseren voor de camera. Natuurlijk hebben we hem tussendoor lekker de vrijheid gegeven om af en toe weer even lekker weg te wandelen, of om wat te gaan drinken. Het is ook niet niks, zo’n modellenbestaan! ;-)

Ik vond het super om met dit energieke kleine heertje en zijn baasje kennis te hebben mogen maken, en om deze fotoshoot voor hen te hebben mogen verzorgen. En natuurlijk hoop ik dat zij blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie de foto’s van deze gezellige Jack Russell geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotoshoot of Jack Russell Terrier?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe hondenfotoshoot in de studio boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Maria van Dijkapril 11, 2015 - 7:56 pm

Wat een ‘happy face’! De foto met zijn tong over zijn neus is mijn favoriet!!4

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu