Hondenfotografie Hillegom – Een Pomeriaan en een Duitse Herder

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Duitse Herder Simba, en Pomeriaan Does

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor een Pomeriaan en een Duitse Herder

Gisteravond was het gezellige duo Does en Simba bij mij in de studio, voor een fotoshoot. Does is een Pomeriaan, en Simba een Duitse Herder, en hun baasje wilde graag een leuke serie foto’s laten maken van haar twee schatten, om de oppas van de honden te kunnen verrassen met een kalender met de foto’s. Hartstikke lief natuurlijk!

Nadat de honden even de tijd hadden gehad om de boel te verkennen, begonnen we de shoot met Does. Does is heerlijk eigenwijs, en stiekem behoorlijk eenkennig. Waar ‘zijn’ bazinnetje gaat, daar gaat hij, en dat is natuurlijk  hartstikke schattig! Gelukkig wilde hij wel voor ons het papier gaan staan om op de foto te gaan, en wilde hij zelfs nog even gaan zitten voor een paar foto’s. Liggen was er voor hem niet bij, maar dat geeft niet ;-)

Nadat we ook een paar foto’s van hen samen hadden gemaakt, was Simba aan de beurt. Zij had al aan de zijkant van het papier staan popelen om ook te mogen poseren vanaf het moment dat Does aan de beurt was, en nu mocht ze dan eindelijk. En ze deed het geweldig!

Ik vond het super om met dit leuke duo en hun baasje kennis te hebben mogen maken, en ben zelf erg happy met dit eerste resultaat van de shoot. Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor een Pomeriaan en een Duitse Herder
Mirjamapril 10, 2014 - 7:23 am

Hey meisje,
Wat een prachtig stel dieren had je weer voor je lenzen… Ik vind toch vooral de herder heel mooi, bijna koninklijk statig zoals deze kan poseren, geweldig. En de pomeriaan… Hoe leuk is dat, mijn kapster heeft dus een pomeriaan, nooit geweten wat voor ras dat was… Wat een leuk hondje is dit ook….
Ik ben trots en dat blijf ik..!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu