Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor een Franse Bulldog pup

Hondenfotografie Hillegom - Fotoshoot voor een Franse Bulldog pupHondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor een Franse Bulldog pup

Begin december was de lieve kleine Franse Bulldog pup Mellow bij me op bezoek in de studio, samen met haar baasjes, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot.

Nadat we Mellow eventjes de tijd hadden gegeven de studio te verkennen, begonnen we met de foto’s van haar individueel. Wat deed ze het geweldig! Binnen de kortste keren schoten we een toffe serie foto’s van dit ontzettend lieve en mooie hondje. Ook met de baasjes erbij ging het geweldig, Mellow is een heerlijke knuffelkont, dus we konden ook met de baasjes erbij een stel hele lieve foto’s maken. Super!

Ik vond het geweldig om kennis te hebben mogen maken met Mellow en haar gezellige baasjes, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom, of Dier en Baasje fotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor een Franse Bulldog pup
Mirjam Romijnfebruari 6, 2016 - 4:18 pm

Wat een snoepie… Super leuk! Een geweldig mooi diertje.

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu