Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor een Fox Terrier pup

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Fox terriër gladhaar pup Daisy

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor een Fox Terrier pup

Deze week was de ontzettend leuke kleine Fox Terrier Gladhaar pup Daisy samen met haar baasjes op bezoek in de studio, voor een gezellige fotoshoot. Haar baasjes hebben Daisy vorige week pas opgehaald, en wilden heel graag een fotoshoot nu ze nog zo ontzettend klein is, want iedereen die weleens een pup in huis heeft gehad weet hoe ongelooflijk hard die ukkies groeien!

Nadat Daisy eerst een poosje de tijd gehad had om op haar gemakje de studio te ontdekken, begonnen we met foto’s maken, bij de houtlook-achtergrond. Omdat Daisy een lekker energiek pupje is, die stiekem geen moment stil wil zitten, besloten we al gauw dat we het één en ander aan attributen zouden gaan gebruiken om Daisy bezig te houden. Dus werden er speeltjes, mandjes, en het bananenblad tevoorschijn gehaald, en dat werkte geweldig! We konden al snel een hele leuke en afwisselende serie foto’s van dit schatje schieten. Tussendoor kwam ze steeds op me af gerend om te knuffelen, dat was zo leuk! Dan kun je gewoon echt niet je geduld verliezen omdat ze niet blijft zitten, haha!

Ik ben stiekem best een klein beetje verliefd geworden op de mooie kleine Daisy, en ik kan me heel goed voorstellen dat haar baasjes superblij met haar zijn! Ik hoop dat ze deze eerste foto’s van hun lieve meisje mooi zullen vinden :-)

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor een Fox Terrier pup
Dana Gielesjuli 25, 2014 - 5:33 pm

Super leuk! De hond is gaaf en de super wand maakt er echt een feestje van! ;-)

Mirjam Romijnjuli 26, 2014 - 5:43 am

Wat geweldig mooi weer, zo’n klein schatje is toch wel heel fotogeniek…

Mirjamjuli 26, 2014 - 6:45 am

Hey meisje,
Wat is deze reportage ook weer ontzettend mooi geworden!
Maar goed dat ik hier niet bij was, want ik had dit kleintje zo in mijn zak willen steken….
Trots!
Liefs van mij,
Xxx

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu