Hondenfotografie Hillegom – Een Engelse Bulldog en een Cocker Spaniel pup

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor Engelse Bulldog Toby en Cocker Spaniel pup Bommel

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor een Engelse Bulldog en een Cocker Spaniel pup

Afgelopen dinsdag was het leuke hondenduo Toby en Bommel bij mij in de studio, voor een gezellige Dier & Baasje fotoshoot met hun baasjes. Toby is een ontzettend lieve Engelse Bulldog, en Bommel een schattige Cocker Spaniel pup van 12 weken. En vooral die laatste is heerlijk ondeugend ;-)

We begonnen de shoot met Bommel, die voorbeeldig poseerde voor de camera. Toegegeven, hij vond het af en toe spannender om aan de andere kant van de studio te gaan kijken wat daar allemaal aan de hand was, maar we hebben met wat geduld een toffe serie foto’s van hem kunnen schieten. Toby vond het allemaal iets spannender, en wilde eigenlijk liever niet over het achtergrondpapier lopen. Maar gelukkig kon hij met wat lieve woordjes en wat snoepgoed omgekocht worden, en wilde hij toen wel op de foto. Gelukkig maar!

Tegen het einde van de shoot kwamen de baasjes van Toby en Bommel op het idee om één van de stoelen uit de studio naar het papier te verhuizen, en de twee honden samen in de stoel te laten zitten. En ook dit deden ze allebei geweldig!

Ik vond het super om met dit leuke duo en hun baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat de baasjes van Toby en Bommel deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor een Engelse Bulldog en een Cocker Spaniel pup
Jolanda Verhoevenapril 17, 2014 - 6:51 pm

Wat een geweldige fotos <3 Het zijn 2 Kanjers !!!!!

Mirjam Romijnapril 18, 2014 - 5:58 pm

Wat een heerlijk koppel… Heel mooie shoot! O en dat stoeltje….!!

Mirjamapril 18, 2014 - 6:59 pm

Hey meisje,
Wat een ontzettend lief koppeltje is dit dan…! Je hebt ze heel mooi op de plaat gezet. Wat een heerlijke shoot is dit geworden. En wat komt zo’n stoeltje dan goed van pas hè?
Trots!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu