Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor een Akita en een Boxer

Hondenfotografie Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot voor een Akita en een BoxerHondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor een Akita en een Boxer

Half september mocht ik een gezellige Dier en Baasje fotoshoot in de studio verzorgen voor de baasjes van Akita Kyra en Boxer Tara. We gaven de twee honden eerst even lekker de tijd om de studio te verkennen, en gingen toen aan de slag met het fotograferen van Tara in haar eentje, op de crèmekleurige achtergrondrol. Kyra is nog erg jong, en het leek ons beter als zij eerst even rustig kon zien dat er niets engs met Tara ging gebeuren, voordat ze zelf aan de beurt was :-) Tara deed het geweldig, ze poseerde de sterren van de hemel, en binnen no-time hadden we een mooie serie foto’s van haar.

Hierna maakten we eerst een paar foto’s van beide honden samen, voordat we de individuele foto’s van Kyra gingen maken. En gelukkig deed ook zij het helemaal geweldig :-) Je zou bijna denken dat ze vaker op de foto gaan, deze twee! Aan het einde maakten we natuurlijk ook nog een toffe serie foto’s met de baasjes erbij, want anders zou het natuurlijk geen Dier en Baasje fotoshoot zijn. Ook dat ging helemaal super :-)

Ik ben helemaal happy met de foto’s die we tijdens deze erg gezellige fotoshoot hebben gemaakt, en ik hoop dat de baasjes van Kyra en Tara ook blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Dier en Baasje fotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot boeken voor jou en je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor een Akita en een Boxer

Mirjam Romijnoktober 24, 2015 - 5:00 pm

Prachtige dieren zijn het en je hebt ze fantastisch vastgelegd.

Inge Colenbergoktober 26, 2015 - 7:36 pm

Zeker prachtig geworden! Ik begin elke keer weer te stralen als ik de foto’s voorbij zie komen

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu