Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Duitse Herder Fochs

Hondenfotografie Hillegom - Duitse Herder Fochs-10

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Duitse Herder Fochs

Gistermiddag was de prachtige Duitse Herder Fochs bij mij op bezoek in de studio, voor een gezellige fotoshoot. De fotoshoot is een cadeau voor haar baasje, en dat is natuurlijk altijd geweldig om aan mee te mogen werken!

Nadat Fochs eerst een poosje rondgesnuffeld had in de studio, en besloten had dat ze het allemaal wel prima vond, begonnen we met fotograferen op de crèmekleurige achtergrond. Fochs is een heerlijk energieke jonge hond, en ze vond het allemaal maar wat spannend! Gelukkig luistert ze ook enorm goed, en poseerde ze voor de camera alsof ze dagelijks modellenwerk doet. Wat een lekker dier ;-)

Behalve de zittende en liggende foto’s, en de portretten van haar prachtige kop, maakten we ook wat detailfoto’s van de poten en de vacht van Fochs, en haalden we er tegen het einde van de shoot ook nog een balletje bij voor wat actiefoto’s. Fochs werkte geduldig mee!

Ik vond het geweldig om kennis te hebben mogen maken met deze prachtige herder, en ik hoop dat haar baasjes deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Duitse Herder Fochs
Mirjam Romijnmaart 16, 2014 - 6:04 pm

Heel erg mooie shoot van een heel erg mooi dier…..

Mirjammaart 16, 2014 - 7:03 pm

Hey meisje,
Wat een prachtig dier zeg. En zo mooi vastgelegd op jouw foto’s. Echt leuk dat je zoveel details laat zien… Ik geniet hiervan…
Trots, dat blijf ik.
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu