Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor drie Labradors

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor drie zwarte labrador retrievers

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor drie Labradors

Afgelopen donderdag waren de drie Labrador Retrievers Joy, Thor en Keira bij mij in de studio, voor een gezellige fotoshoot. Thor en Keira zijn broer en zus, en Joy is hun moeder, en het leek hun baasjes wel leuk om een fotoshoot te boeken voor dit leuke trio. Zo gezegd, zo gedaan, en afgelopen donderdag was het zover!

We begonnen de fotoshoot met foto’s van Joy alleen. Hoewel ze het best een beetje spannend vond, deed ze het geweldig, en poseerde ze prachtig voor alle foto’s. Wat een lieverd :-) Na Joy was het de beurt aan Thor. Thor is een heerlijke enthousiaste jonge reu, en dat liet hij merken ook, haha! Maar we konden een heel stel prachtige foto’s van hem schieten gelukkig.

Hierna maakten we eerst een aantal foto’s van alledrie de honden samen, en de verschillende duo-combinaties, voordat Keira aan de beurt was voor haar ‘solo’. Ook dit ging geweldig, alledrie de honden hebben zich als ware hondenmodellen gedragen, en we hebben een supertoffe serie foto’s kunnen schieten.

Tegen het einde van de fotoshoot mocht mijn eigen zwarte Labrador Juno nog even kennismaken met het trio, en na dit speelkwartiertje zat de shoot er alweer op. Ik vond het geweldig om met Joy, Thor, Keira en hun baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden! Ik ben er zelf in elk geval helemaal happy mee :-)

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor drie Labradors
Denisemei 4, 2014 - 1:42 pm

Wij hebben hier geen woorden voor!!! Wat zijn dit super mooie foto’s en wat zijn wij blij met hoe je onze lieve viervoeters hebt neergezet!

Super!! Dankjewel!!!!

Lieve groetjes,

Denise en Patrick

Sannemei 4, 2014 - 1:53 pm

Hoi Denise en Patrick,
Super dat jullie er zo blij mee zijn! Heel erg graag gedaan :-)
Liefs,
Sanne

Astrid Uildriksmei 4, 2014 - 2:02 pm

Wauw wat zijn ze mooi geworden zeg!!!! Ze staan er precies zo op zoals ze zijn, zo leuk om te zien!!!! Super!!!!!!

Astridmei 4, 2014 - 3:04 pm

Wauw wat zijn ze mooi geworden zeg!!!! Ze staan er precies zo op zoals ze zijn, zo leuk om te zien!!!! Super!!!!!! Zijn er heel erg blij mee!!! Dank je wel!!!

Groetjes Astrid

Mirjam Romijnmei 4, 2014 - 5:53 pm

Wat een geweldige shoot is dit ook weer. Het zal een dolle boel geweest zijn bij je in de studio!

Mirjammei 4, 2014 - 6:55 pm

Hey meisje,
Wat een prachtige serie foto’s heb je weer geleverd. Wat zal dat een dolle boel geweest zijn bij je in de studio. Zeker toen Juno er ook nog even bij kwam, een speelkwartiertje noem je dat dan… Gewoon FEEST!
Trots!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu